Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Kom på våra resekvällar

Nu i Eslöv, Malmö & Stockholm

Välkommen att inspireras & resa jorden runt med oss på våra resekvällar!

Vi på Winberg Travel reser själva ut i världen för att uppleva och utforska spännande och intressanta platser. På våra resekvällar håller vi föredrag, visar bilder och delar med oss av våra bästa tips för hur du kan maxa din egen resa och få den skräddarsydd så det blir just din egen drömresa. Våra resekvällar med föredrag är självklart helt gratis - men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida - ta gärna med grannen eller en kompis!

3 mars på vårt kontor på Stora Torg 17 i Eslöv
18:00 Kristina ger sina bästa Florida-tips
19:00 Ida tar dig med till Australien - landet Down Under

18 mars på Kockum Fritid i Malmö
18:00 Karin berättar om allt man kan göra på Mauritius
19:00 Janne har mängder med tips för resor till Sydafrika

25 mars på Drottninggatan 83 i Stockholm
18:00 Milla säger Aloha & Mahalo - följ med till Hawaii
19:00 Kristina presenterar Galápagos - naturens lekplats

Vi gläder oss åt skojiga resekvällar – varmt välkomna!


Välkommen - anmäl dig här!

Sommarlov på Bali & Gili Trawangan

Färdiga & förbokade paket för hela familjen!

Gör en riktigt familjevänlig sommarresa till Bali och Giliöarna där den svenska kronan räcker längre än på många andra platser. Kombinera Balis natur och kultur med en vacker och exotisk strandsemester på Gili Trawangan.

Vi har förbokat flyg, hotell, transfers och utflykter på ett antal datum nu i sommar. Hotellen och utflykterna är speciellt anpassade för barnfamiljer men passar lika bra för dig som reser ensam, i par eller med ett gäng kompisar. Bali - Gudarnas Ö - lika underbart som namnet antyder. Här kan du uppleva den säregna kulturen, naturen och stränderna. Yoga i Ubud och cykla bland risfälten. Resan tar dig sen vidare till Gili Trawangan med sina vackra stränder, azurblå vatten och unika korallrev. Snorkla, dyk och njut av stämningen innan du avslutar med ett par nätter på Bali igen.


Läckraste sommarlovet - klicka här!

Höstresa till New York

Det stora äpplet funkar närsomhelst

New York - The Big Apple - är nog USA:s mest ikoniska storstad. Här möter man kulturer från hela världen när man rör sig bland de berömda skyskraporna och historiska byggnaderna. Stämningen i de olika kvarteren är skön och vi kan garantera att denna höstresa blir inte tråkig.

Vi har förbokat flyg och hotell med avresa 9 oktober. För att krydda resan lite extra inkluderar vi en cykeltur till Brooklyn Bridge med engelsktalande guide. För att inte bara låta nyfikenheten få sitt utan även magen ingår också en ”foodie”-utflykt till Chelsea Market och High Line. Här får du möjlighet att provsmaka New Yorks bästa varmkorv och ett besök till en glasstillverkare.

Det finns också massor av tid att utforska berömda byggnader som Empire State Building, promenera i Central Park, se Ground Zero, ta gratisfärjan fram och tillbaka till Staten Island, strosa runt i Little Italy, utforska de vackra kvarteren i Brooklyn, gå på marknad i Williamsburg och kanske äta en gospel-brunch på
Ginny´s Supper Club i Harlem.


Klicka här för att boka din resa till New York!

Boka möte med oss

irl eller på telefon

Längtar du efter äventyr och upplevelser har du kommit helt rätt!

Vi på Winberg Travel skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Oavsett om du vill resa solo, i par eller med en hel drös vänner eller familj så ordnar vi det. Om du bestämmer budget och resmål så fixar vi till det praktiska och kryddar med detaljer så du verkligen känner att resan är skräddarsydd efter dina drömmar och önskemål.

Så varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar!


Vi finns bara ett knapptryck bort

Mexiko

Passar lika bra sommar som vinter

Det finns många anledningar att älska Mexiko i allmänhet och Riviera Maya i synnerhet - här är bara några...

Upplevelser & äventyr - oavsett om man vill dyka i cenotes, besöka Sian Ka'ans biosfär, segla utmed kusten, vandra i djungeln, eller göra en road trip hittar man det här!
Människorna - välkomnande, varma och vänliga!
Stränderna - lika vita som i den vildaste fantasin, klarblått vatten och blå himmel gör det inte sämre på något sätt. Och utanför kusten ligger ett av världens längsta korallrev och bara väntar på snorkling och dykning.
Maten - mustig, stark och härligt brännande i halsen, skölj sedan ner chilismaken med en kall öl. Och förresten, vem kan inte älska landet som introducerade chokladen till mänskligheten?
Vädret - nästan perfekt året om.
Kulturen - Magnifika Chichen Itza - ett UNESCO:s världsarv, imponerande Mayaruiner och samtida kultur i form av fantastiskt vackert och välgjort hantverk.

Surfa in på vår hemsida och bli inspirerad av våra härliga reseförslag!



Mexiko - läs & njut!

Det bästa av Peru

Äventyr, upplevelser & storslagna platser

Peru är fyllt av fantastiska platser och stora äventyr. Här kan man uppleva spektakulära Amazonas med regnskog och flodsafari. Storslagna och mytomspunna inkaruinen Machu Picchu, de små lokala marknaderna och trevliga byarna i Sacred Valley, den sägenomspunna Titicacasjön, de eleganta kondorerna i Colca Canyon och de mystiska Nazca-linjerna.

Äventyren börjar i Perus huvudstad Lima med utflykter, marknadsbesök och middag hemma hos en fokal familj. Du fortsätter ut på rundresa med stopp i ökenstaden Nazca, vidare till vackra Arequipa med de tre vulkanerna El Misti, Chachani och Pichu Pichu som fantastisk bakgrundskuliss. Colca Canyon, en av världens djupaste raviner med de majestätiska kondorerna. Resan fortsätter till de flytande öarna på Titicacasjön och så vidare till Cuzco. Så äntligen soluppgång över Machu Picchu men resan är inte slut - du har ju kvar Puerto Maldonado i Amazonas. Sen är det dags att åka hem igen....vilken resa!


Det bästa av Peru - läs mer här!

Ö-luffa i Thailand

Himla härligt äventyr!

Vilken dröm att ö-luffa bland Thailands vackra öar!

Kickstarta ditt äventyr i Thailand med ett par nätter på Koh Lanta. Här kan du vila bort jetlagen på en resort alldeles intill vattnet. Den kommande veckan bjuder på intryck från de vackra öarna Koh Lipe, Koh Ngai och Koh Kradan. Du gör även dagsturer till de mindre öarna i området som bjuder på några av de bästa snorklingsplatserna i södra Thailand. Du avslutar med ett besök på Krabi innan det är dags att återvända hem. Du kan självklart fortsätta äventyren och resa vidare, varför inte till Khao Sok och besöka en av Thailands vackraste nationalparker - vi skräddarsyr ditt äventyr!


Ett klick från paradisöarna!