Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

VI RESER IGEN

både virtuellt och alldeles på riktigt!

Vi fortsätter med våra virtuella resekvällar och har massor med kul och spännande resmål att berätta om. Det är så enkelt att följa med på våra virtuella resor, du kan koppla upp dig via din telefon, läsplatta eller vid datorn.

Vi har tagit fram ännu fler nyheter med resor till både Grekland och andra länder i Europa - och fler är på gång. Våra skräddarsydda resor innehåller upplevelser och äventyr "off the beaten track" och är långt ifrån bara sol & bad! Läs mer längre ner i nyhetsbrevet.

Du är i trygga händer när du bokar med oss. Vi finns här för dig före, under och efter resan. Så boka ett möte med oss, på telefon eller på vårt kontor och låt oss skräddarsy ditt nästa äventyr🌴. Ring 0413-170 50 eller boka en tid på vår hemsida!

Välkommen tillbaka - nu reser vi igen ❤️


Surfa in på vår hemsida och bli inspirerad!

VAD GÖR DU PÅ TISDAG?

En virtuell resa till Nya Zeeland kanske?

På andra sidan jordklotet, så långt bort man kan komma ligger mitt absoluta favoritland – Nya Zeeland. Detta land som bjuder på allt från fårfarmar till hobbitar, spännande kultur, underbara vingårdar och magnifika naturupplevelser. Man kan inte annat än att älska det!
Följ med Karin på en rundresa från norr till söder där hon berättar om sina favoritställen och aktiviteter och såklart också lite ”tips och tricks”.

Välkomna med på en virtuell resa till Nya Zeeland och dröm er bort!

Webinariet hålls den 27 oktober kl. 17:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone. Glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida - ta gärna med en kompis också!


Klicka för att följa med Karin på en virtuell resa!

VANDRING I GREKLAND

Mellan byar och bergstoppar

Gillar du att vandra i vackra omgivningar? Låt oss skräddarsy en vandring i Vikos-Aoos nationalpark som ligger i norra Grekland, nära gränsen till Albanien – en okänd pärla och ett av de mest orörda områdena i Grekland. Du kommer inte att träffa på många andra turister här vilket tillsammans med en dramatisk och orörd natur gör denna plats helt unik.

Resan börjar i Aten varifrån du reser till Vikos-Aoos nationalpark i norra Grekland. Du korsar den imponerande Vikos-ravinen i hjärtat av nationalparken som finns listad i Guinness Rekordbok som den djupaste ravinen i världen. Du vandrar till bergssjön Dragon Lake där du sover i en refugie (vandringsstuga) på berget. Du besöker också många av de pittoreska byarna i Zagori-regionen och upplever den grekiska kulturen på nära håll. Innan du återvänder till Aten får du prova forsränning på floden Voidomatis som sägs vara en av de klaraste floderna i Europa. Under tiden du lugnt glider nerför floden njuter du av det fantastiska landskapet runt omkring, omgiven av det kristallklara vattnet. Resan avslutas med en dag i Aten då du kan utforska stadens små bakgator och besöka de världsberömda templen. Om du vill kan resan förlängas med fler dagar i Aten, solsemester eller ö-luff i den grekiska ö-världen.

Låter detta spännande? Ring 0413-170 50 eller boka ett möte så berättar vi mer.


Jag vill vandra mellan byar och bergstoppar

VAD GÖR DU PÅ TORSDAG?

Följ med på Jannes virtuella resa till Australien!

Drömmer du om en resa till Australien - äventyr "Down Under" med en oändlig röd öken, regnskog och snorkling på Stora Barriärrevet? Följ med Janne Down Under på en resa längs med Australiens södra och östra kust. Han kommer berätta om sina bästa upplevelser under sina resor till dessa delar av landet, vad man ”måste” se och hur man kan ta sig runt i detta stora land på ett bra och prisvärt vis. Du får också ta del av hans tankar om Uluru (även känd som Ayers Rock) och The Olgas i Australiens centrala delar.

Följ med på en härlig virtuell resa "Down Under" med oss – varmt välkomna!

Webinariet hålls den 29 oktober kl. 17:30. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone! Självklart är det gratis, glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!


Ett klick från Australien!

VAD GÖR DU DEN 3 NOVEMBER?

Vandrar virtuellt med Winbergs kanske?

Har du någonsin drömt om att göra den klassiska pilgrimsvandringen Camino de Compostela?

Följ med Milla och vandra virtuellt utmed den tusenåriga vägen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Hon har vandrat flera av sträckorna och nu senast 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden. Det finns sju olika vandringsleder till Santiago de Compostela som går under namnen Camino de Compostela och en av den - Camino Francés - betecknas som huvudleden och blev ett UNESCO:s världsarv 1998.

Hon visar bilder och berättar utifrån sina egna vandringar utmed Camino de Compostela. Hon kommer med tips och tricks och hoppas att ni kanske till och med följer med henne på en vandring "på riktigt" nästa år!

Webinariet hålls den 3 november kl. 18:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone. Glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida så du får inloggningskod och instruktioner - varmt välkomna till vår virtuella vandring!


Jag vill lyssna på webinariet!

VANDRING I TOSCANA

bland olivlundar och vingårdar

Att vandra är ett av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Följ med oss på pilgrimsvandring i vackra Toscana! Vi går delar av den klassiska vandringen Via Francigena tillsammans och njuter av landskapet, historien och inte minst maten!

Vi vandrar tillsammans i en mindre grupp med svensk färdledare och bor på enkla men bekväma hotell. Packningen låter vi skicka mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 86 kilometer under 5 vandringsdagar. Den längsta sträckan är 24 kilometer och i snitt går vi 17 kilometer per dag.

Via Francigena är namnet på pilgrimsvägen mellan Frankrike och Rom varifrån man sedan åkte vidare till det Heliga Landet - den bibliska beteckningen av Palestina. Skall man vara helt korrekt så startade rutten på andra sidan Engelska Kanalen i Canterbury och stadens katedral. Skall man gå hela vandringen går man från England, genom Frankrike, Schweiz och Italien.

Ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer om den vackra vandringen!


Jag längtar till Italien!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Resklar!

Ladda ner appen

Vi uppdaterar vår hemsida kontinuerligt med information från UD om vilka länder som omfattas av reseavrådan. Vi vill också tipsa om att man kan ladda ner UD:s app "Resklar" där man alltid har tillgång till den senaste informationen och där man kan anmäla sig till "svensklistan" inför sin utlandsresa.


Viktig info om din resa