Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vi reser igen!

Upplevelser i när och fjärran

Nu har världen börjar öppna upp sig och vi har massor med kul och spännande reseförslag på vår hemsida. Läs mer nedan om våra resekvällar och webinarier där vi berättar om våra egna resor till både när och fjärran.

Vi har också laddat med flera nya vandringsresor där vi reser i mindre grupper tillsammans med någon av oss från Winberg Travel som färdledare. Vi bor bekvämt, får vårt bagage skickat eller har bärhjälp och kan helhjärtat ägna oss åt att vandra, njuta och uppleva äventyret!

Klicka in dig på vår hemsida för mer inspiration eller ring oss på 0413-170 50 och boka ett möte!


Äventyr och upplevelser - klicka här!

Vandring i Skotska Höglandet

Äventyr för alla

Dra ett djupt andetag och njut av den klara luften i det skotska höglandet - nu vandrar vi West Highland Way, en vandringsled i hjärtat av det skotska höglandet. Leden invigdes 1980 som en av de första officiella vandringslederna i Skottland och anses vara en av de finaste vandringarna i hela Skottland.

West Highland Way börjar officiellt i staden Milngavie lite norr om Glasgow men vi har valt att börja vår vandring i Inverarnan där det skotska höglandet börjar. Vi vandrar genom den vackra skotska naturen längs små skogsstigar, gamla militärtransportvägar, järnvägsspår och övergivna kostigar. Vårt bagage skickas mellan hotellen och den som vill kan boka till hel- eller halvpension i form av matpaket till lunch och middag på hotellet. Många av våra övernattningar sker i byar med en pub så den som önskar kan smaka den världskända skotska whiskyn eller ta en öl efter en dag till fots. Vi vandrar i en mindre grupp med någon av oss från Winberg Travel med som färdledare. Följ med oss den 15 april eller 29 maj 2021!


Kul resa - jag är intresserad!

Följ med till Seychellerna

Karin bjuder på en virtuell resa den 13 augusti

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell. Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning.

Jag har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Följ med mig och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Seychellerna.

Webinariet om Seychellerna är helt gratis och man följer enkelt med online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta - boka din plats med en gång! Jag ser fram emot en härlig virtuell resa till paradiset med er – varmt välkomna!

Med vänlig hälsning Karin


Ett klick från en spännande resekväll!

Everest Base Camp

Trekking på hög höjd!

Gör en av världens mest legendariska och vackraste vandringar till Mount Everest Base Camp. Även om det är en fysiskt utmanande vandring finns det gott om tid under resan att både njuta av omgivningarna och acklimatisera sig till den höga höjden då vi planerat in några vilodagar i resplanen. Vi vandrar i en mindre grupp genom sherpafolkets storslagna hemtrakter, små, trevliga byar och vägar kantade av färggranna stentavlor med ”om mani padme hum” mantrat inskrivet på och förbi buddhistiska kloster.

På resan finns det naturligtvis också tid att uppleva Nepals huvudstad Kathmandu med sina smala gränder, historiska tempel, imponerande stupor och livliga marknader. Vi åker den 2 maj 2021, låter detta spännande ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer om äventyren i Nepal.


Jag är redo för Nepal!

Pilgrimsvandra med oss

Camino de Compostela

Följ med oss och vandra den klassiska vandringen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Vi har platser kvar på vår avresa 10 april - passa på och följ med under 2021 som dessutom är ett "Holy Year" .

Vi vandrar den sista delen av klassiska ”Camino Francés” - den franska vägen. Vi är en mindre grupp och någon av oss på Winberg Travel är med som färdledare. Man behöver ingen dyr utrustning, behöver inte alls vara någon atlet utan allt som behövs är bra skor, ett glatt humör och kunna gå dryga milen i lagom takt varje dag. Allt man bär med sig är en dagsryggsäck - bagaget låter vi skicka.

Ring oss på 0413-170 50 om du vill veta mer. Vi håller också ett webinarium om vandringen den 29 september och en resekväll i Stockholm den 1 oktober - följ med oss virtuellt, bara anmäl dig på vår hemsida.


Pilgrimsvandring är något för mig - klicka här

Nyfiken på våra resor?

Var med på våra resekvällar & webinarier!

I höst håller en massa kul och inspirerande resekvällar i Malmö, Eslöv och Stockholm men även webinarier där vi tillsammans gör en virtuell resa via dator, läsplatta eller smartphone! Vi berättar om våra egna resor runt om i världen, ger tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa. Självklart är det gratis - men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!

Resekvällar
Australien & Nya Zeeland | 6 oktober i Eslöv
Camino de Compostela | 1 oktober i Stockholm
Hawaii | 22 oktober i Stockholm
Vietnam & Kambodja | 24 november i Malmö

Webinarier - virtuella resor
Seychellerna | 13 augusti
Malaysia | 9 augusti
Japan | 25 augusti
Thailand | 10 september
Camino de Compostela | 29 september
Indonesien | 4 november
Sydafrika | 9 december


Anmäl dig här!

Resesugen?

Boka ett möte med oss!

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Reslysten!

Resklar!

Vi uppdaterar vår hemsida kontinuerligt med information från UD om vilka länder som omfattas av reseavrådan. Vi vill också tipsa om att man kan ladda ner UD:s app "Resklar" där man alltid har tillgång till den senaste informationen och där man kan anmäla sig till "svensklistan" inför sin utlandsresa.


Viktig info om din resa