Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

GODA NYHETER

och kalasbra julklappstips!

Vi har kul nyheter och många sköna julklappstips som ligger helt rätt i tiden!
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🤶🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎅🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

I väntan på att världen skall öppna upp igen har vi dessutom fina vandringar både i Stockholm och Malmömed auktoriserade guide. Först ut på vår hemsida är Stockholm med vandringar i gröna miljöer och kulturlandskap. En perfekt julklapp till mamma, älsklingen, syster, kompis eller någon du tänker på men kanske inte ser tillräckligt ofta.

Men bästa julklappen är kanske ett presentkort som kan användas till flyg, resor, hotell och såklart våra fina stadsvandringar!

Och WOW - vi flyttar! Efter många, fantastiska år i Eslöv tar vi nu klivet ut i världen och storstadsbruset i Malmö. Från den 4 januari 2021 hittar ni oss på Norra Vallgatan 60 - mitt emot Centralstationen så det är lätt att hitta oss oavsett om man kommer med tåg, bil eller till fots.

Du är i trygga händer när du bokar med oss. Vi har vår trygghetsgaranti för de resor du bokar för 2021 och finns här för dig före, under och efter resan. Så boka ett möte med oss, på telefon eller på vårt kontor och låt oss skräddarsy ditt nästa äventyr. Ring 0413-170 50 och läs mer om vår Trygghetsgaranti!


Surfa in på vår hemsida och bli inspirerad!

STADSVANDRINGAR

på lite närmre håll & en perfekt julklapp

Funderar du på en prisvärd, trevlig och lite annorlunda julklapp? I väntan på att världen skall öppna upp igen har vi nu fina vandringar både i Stockholm och Malmö med auktoriserade guide - en present som passar perfekt i julstrumpan! 🧦🧦🧦

Först ut på vår hemsida är Stockholm med vandringar i gröna miljöer och kulturlandskap. En perfekt julklapp till mamma, älsklingen, syster, kompis eller någon du tänker på men kanske inte ser tillräckligt ofta.

Vad sägs om Saltsjöbadens salta stänk, vandring bland slott & ruiner i Hagaparken, utforska Riddarholmen & Gamla Stans hemligheter och besöka ett av våra vackraste UNESCO:s världsarv; Skogskyrkogården. Allt tillsammans med auktoriserad Stockholmsguide!

Ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer och bokar in din present!


Vilken perfekt julklapp!

ÖPPNA VÄRLDEN

med ett presentkort

Om du inte riktigt kommit på den perfekta julklappen ännu så tipsar vi om ett presentkort. Vad är bättre än att ge bort världen till den man tycker om och vill överraska?

Vi har resor och upplevelser i alla storlekar - allt från en vandring på Roslagsleden till stora rundresan på Nya Zeeland och vi skräddarsyr din resa så den blir exakt som du vill ha den!

Ring till oss på 0413-170 50 eller maila oss på info@wt.se så hjälper vi dig med presentkort som kan lösas in mot äventyr, ovärderliga minnen och upplevelser för kropp & själ!


Bästa julklappen!

ESLÖV - MALMÖ

Nu går flyttlasset för Winbergs

Efter många, fantastiska år i Eslöv går flyttlasset till storstadsbruset i Malmö. Vi är glada för alla fina minnen, besök och människor som varit med oss - och det är fortfarande lätt att träffa oss! Från den 4 januari 2021 hittar ni oss på Norra Vallgatan 60 - mitt emot Centralstationen så det är lätt att hitta oss oavsett om man kommer med tåg, bil eller till fots.

Vi stänger butiken den 14 december och nås undertiden fram till 4 januari på telefon - fortfarande och för alltid på 0413-170 50 eller via mail på info@wt.se. Tack för alla fina år och vi ser fram emot att ses igen 2021 - varmt välkomna! 💚💚💚


Boka ett möte - på plats eller telefon

BOKA TRYGGT

läs mer om vår trygghetsgaranti!

Du är i trygga händer när du bokar med oss. Vi har vår trygghetsgaranti för de resor du bokar för 2021 och finns här för dig före, under och efter resan.

Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 erbjuder vi dig gratis avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Som reseavrådan räknas när Utrikesdepartementet avråder från icke nödvändiga resor till ett specifikt land. Produkter som redan förbrukats eller påbörjats som t.ex. avbeställningsförsäkring återbetalas ej.

Så boka ett möte med oss, på telefon eller på vårt kontor, och låt oss skräddarsy ditt nästa äventyr!


Läs mer om vår trygghetsgaranti