Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

MASSOR MED NYHETER och INSPIRATION

Virtuella resekvällar och nya resor

Vi fortsätter med våra virtuella resekvällar och har massor med nya och spännande resmål att berätta om. Vi har också tagit fram flera nyheter i form av häftiga, skräddarsydda reseförslag i några av våra favoritländer i Europa. Läs mer längre ner i nyhetsbrevet.

Du är i trygga händer när du bokar med oss. Vi finns här för dig före, under och efter resan. Så boka ett möte med oss, på telefon eller på vårt kontor och låt oss skräddarsy ditt nästa äventyr🌴. Ring 0413-170 50 eller boka en tid på vår hemsida!

Välkommen tillbaka - nu reser vi igen ❤️


Resekvällar & inspiration

VÄSTRA KANADA

Ett äventyr för alla

Följ med på en virtuell road trip till de fascinerande landskapen i västra Kanada!

Tillsammans upplever vi naturen och kulturen i västra Kanada. Vi besöker de vackra städerna Vancouver och Victoria, fortsätter med att utforska Kanadas karga västkust och Vancouver Island med sina små, mysiga städer och rika kultur, innan vi beger oss till de imponerande nationalparkerna Jasper och Banff i de Kanadensiska klippiga bergen.

Ida har själv bott i Vancouver under ett års tid och har erfarenhet av många underbara upplevelser som erbjuds besökare i västra Kanada. Under webinariet berättar hon om sina upplevelser och delar med sig av allt från kustens björnspaning till klippiga bergens fantastiska vyer – och massor däremellan!

Välkomna med på en virtuell resa till västra Kanada!!

Webinariet hålls den 14 oktober kl. 17:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone. Glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida!


Jag vill lyssna på webinariet!

ÖLUFF BLAND GREKISKA ÖAR

Ett skräddarsytt äventyr

Tänk dig att öluffa bland vackra grekiska öar. Med ett färjepass väljer du själv vilka öar du vill besöka, hoppa från ö till ö och njut av frihet, sol, strand och vatten. En kul cykelutflykt och två nätter i Aten ingår också!

Börja din resa i Greklands huvudstad Aten där historiens vingslag känns i varje gathörn. Men Aten är så mycket mer än Akropolis och vi har inkluderat en cykeltur på stadens små gator och till de platser bara lokalbefolkningen kommer. Med ett färjepass i handen är du sedan redo att utforska några av Greklands mest fantastiska öar, passet gäller i en månad och gäller till fem av de vackraste öarna i den grekiska ö-världen. Du bestämmer själv vilka öar du vill besöka och hur lång tid du vill spendera där – givetvis kan vi hjälpa till att boka till boende på de öar du önskar besöka. Njut av den ena paradisön efter den andra, de vackra vit- och blåmålade husen, ät läcker mat och anamma grekernas avslappnade livsstil. Grekland är mycket mer än chartersemester och ett färjepass gör det möjligt att nå de mindre och mer orörda öarna.

Låter detta spännande? Ring 0413-170 50 eller boka ett möte så berättar vi mer.


Ö-luff bland grekiska öar

NYA ZEELAND

Virtuell resa till Nya Zeeland

På andra sidan jordklotet, så långt bort man kan komma ligger mitt absoluta favoritland – Nya Zeeland. Detta land som bjuder på allt från fårfarmar till hobbitar, spännande kultur, underbara vingårdar och magnifika naturupplevelser. Man kan inte annat än att älska det!
Följ med Karin på en rundresa från norr till söder där hon berättar om sina favoritställen och aktiviteter och såklart också lite ”tips och tricks”.

Välkomna med på en virtuell resa till Nya Zeeland och dröm er bort!

Webinariet hålls den 27 oktober kl. 17:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone. Glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida - ta gärna med en kompis också!


Klicka för att följa med Karin på en virtuell resa!

MED TÅG GENOM SPANIEN

En resa i tiden

I Spanien är det en självklarhet att ta tåget och landet är känt för att ha Europas största nät av höghastighetståg. Med tåg reser du snabbt mellan alla större städer och kan sedan åka vidare med lite långsammare regionaltåg ut på landsbygden.

Resan börjar i Spaniens huvudstad Madrid med konst, fotboll, magnifika parker och vackra torg. Härifrån fortsätter du med tåg till Logrono, ett gastronomiskt mecka som erbjuder goda tapas och gott vin som du kan njuta av på någon av de många vingårdarna i området.

Innan du når Barcelona stannar tåget också i San Sebastian där du kan surfa och njuta av vacker utsikt över staden med den ikoniska Jesus-statyn bakom dig. Ta chansen att provsmaka de lokala specialiteterna följt av en promenad på strandpromenaden vid stadens stränder. Barcelona är en livlig stad med en unik atmosfär där du kan gå vilse på de lokala marknaderna och ta en promenad förbi den magnifika katedralen Sagrada Família. Sista stoppet på resan är Mallorca som du når med nattfärja. Här du kan njuta av sol, sand och strand och utforska den gamla staden Palma.

Låter det spännande? Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte med oss så hjälper vi dig att boka ditt tågäventyr i Spanien!


Jag är redo för Spanien!

AUSTRALIEN

Följ med på Jannes virtuella resa!

Drömmer du om en resa till Australien - äventyr "Down Under" med en oändlig röd öken, regnskog och snorkling på Stora Barriärrevet? Följ med Janne Down Under på en resa längs med Australiens södra och östra kust. Han kommer berätta om sina bästa upplevelser under sina resor till dessa delar av landet, vad man ”måste” se och hur man kan ta sig runt i detta stora land på ett bra och prisvärt vis. Du får också ta del av hans tankar om Uluru (även känd som Ayers Rock) och The Olgas i Australiens centrala delar.

Följ med på en härlig virtuell resa "Down Under" med oss – varmt välkomna!

Webinariet hålls den 29 oktober kl. 17:30. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone! Självklart är det gratis, glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!


Ett klick från Australien!

ROAD TRIP I PORTUGAL

Upptäck Europas västra kust

Portugal är rent beroendeframkallande. Här finns vackra små byar som hänger över klipporna där dagens fiskefångst serveras med lokalt vin. Det är aldrig långt till närmaste sandstrand. I söder finns även mängder av golfbanor och i norr odlas druvorna till Portugals berömda portvin i Dourodalen.

Vad säg som en road trip? En skräddarsydd upplevelseresa för dig som vill se det mesta och det bästa av Portugal på egen hand. Hyrbil och bra hotell plus Portugals höjdpunkter - och ett resmål som fungerar lika bra på våren, sommaren och hösten.

Du startar i Lissabon, Portugals vackra och spännande huvudstad. Efter du hämtat upp hyrbilen åker du vidare till medeltidsstaden Coimbra för att känna av historiens vingslag. När längtan efter portvin och böjande dalar blir för stark åker du vidare till Douradalen för att sedan vända söderut för att stanna till i den lilla staden Aveiro, känd för sina kanaler och broar. Du avslutar med sköna dagar vid kusten i Peniche där man njuter sol, sand strand och surf.

Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din road trip i Portugal!


Jag är redo för en road trip!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Resklar!

Ladda ner appen

Vi uppdaterar vår hemsida kontinuerligt med information från UD om vilka länder som omfattas av reseavrådan. Vi vill också tipsa om att man kan ladda ner UD:s app "Resklar" där man alltid har tillgång till den senaste informationen och där man kan anmäla sig till "svensklistan" inför sin utlandsresa.


Viktig info om din resa