Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Kom på våra resekvällar

Nu i Eslöv, Malmö & Stockholm

Du vet väl att du kan drömma, inspireras och resa jorden runt med oss på våra resekvällar!

Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande och intressanta platser. På våra resekvällar håller vi föredrag, visar bilder och delar med oss av intryck och erfarenheter från våra resor. Våra resekvällar med föredrag är självklart helt gratis - men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida med en gång för att säkra en plats!

Vi gläder oss åt skojiga resekvällar – varmt välkomna!


Anmäl dig här!

Vad gör du nu på torsdag?

Kom till Malmö - Kockum Fritid

Välkommen till vår resekväll i Malmö på Kockum Fritid nu på torsdag 30/1. Kristina & Sandra berättar om sina resor till Costa Rica och vandring längs Camino de Compostela. De visar bilder, ger råd och tips om hur, var och när man reser bäst.

Självklart är det gratis - glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida. Kom gärna på båda föredragen - och ta med grannen eller en kompis också!

Torsdag 30 januari i Malmö på Kockum Fritid
Costa Rica - 18:00
Camino de Compostela - 19:00


Costa Rica & Compostela på torsdag!

Resekväll i Eslöv

Borneo & Kanada

Vi älskar själva att resa och delar gärna med oss av våra bästa tips. Ikväll berättar Janne om sitt älskade Borneo - allt från långhus och huvudjägare till näsapor och orangutanger. Ida har bott i Kanada och berättar mer än gärna om allt kul och intressant som finns att göra i den delen av världen - missa inte denna kväll i Eslöv!

Kom gärna till båda föredragen. Självklart är det gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida.

Torsdag 6 februari i Eslöv på vårt kontor vid Stora Torg 17
18:00 - Borneo
19:00 - Kanada


Ett klick från en kul kväll!

Dröm dig bort till Kuba & Vietnam

Resekväll i Malmö

Karin och Ida är några av våra mest beresta kollegor. Ikväll berättar de om inte bara sina egna resor utan kommer även med tips och råd om hur man kan få sin egen resa skräddarsydd så den blir exakt som man vill ha den. Cykel, tåg eller bil, backpacker eller glampacker, boutiquehotell eller hostel - de har massor med bra förslag!

Anmäl dig på vår hemsida - självklart är det helt gratis - ta gärna med grannen till Kockum Fritid också!

Tisdag 18 februari i Malmö på Kockum Fritid
Kuba - 18:00
Vietnam - 19:00Självklart vill jag komma på föredrag!

Karin & Ida guidar i Eslöv

Res till Florida & Australien

Florida är den perfekta destinationen både för livsnjutare och barnfamiljer. Här finns det något för alla; massor med nöjesparker, härliga stränder, vilda djur, nöjesparker och storstadsliv.

Australien - landet Down Under och det stora äventyret! Sofistikerad storstad som Melbourne, outbackäventyr i Alice Springs och magiska Uluru, Stora Barriärrevet och läckra, vackra Sydney.

Kom och hälsa på oss och hör när Karin & Ida guidar i Florida och Australien. De bjuder på sina bästa tips om hur du får din resa skräddarsydd. Självklart är det gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida då antalet platser är begränsat.

Tisdag 3 mars i Eslöv på vårt kontor vid Stora Torg 17
Florida 18:00
Australien - 19:00


Klicka och anmäl dig här!

Afrika i våra hjärtan

Resekväll i Malmö

Välkommen till Kockum Fritid! Janne kommer att berätta om Sydafrika - regnbågslandet som har något för alla. Här finns allt från safari till vinprovning, golf, surf och storartade upplevelser. Karin berättar om en lite annorlunda del av Afrika; ö-nationen Mauritius mest känd för vita stränder och kristallklart vatten men självklart finns här så mycket mer!

Självklart är våra resekvällar gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida - kom gärna på båda föredragen och ta med kompisen också!

Onsdag 18 mars på Kockum Fritid i Malmö
18:00 - Mauritius
19:00 - Sydafrika


Kom och bli inspirerad!

Resekväll i Stockholm

Hawaii & Galapagos

Milla har rest runt på flera av Hawaiis öar och visar sina egna bilder och berättar om vad man kan hitta och hitta på bland Stilla Havets paradisöar. Kristina kan allt om hur man reser runt på Galapagos och upplever det som Charles Darwin kallade "naturens lekstuga".

De ger sina bästa tips om hur man skräddarsyr sin resa på dessa två fantastiska platser. Kom och lyssna, ställ frågor och ha en kul kväll. Glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!

Onsdag 25 mars i Kilroys lokaler på Drottninggatan 83
Hawaii - 18:00
Galapagos - 19:00


Ett klick från paradisöarna!