Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Resor, resor, resor

Vi har massor med inspiration

🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎

Vi börjar det nya året med massor med inspiration i form av virtuella resekvällar och nya destinationer.

Vi har inte legat på latsidan utan tagit fram mängder med kul reseförslag, främst i Europa och som passar perfekt för våren, sommaren och hösten!

Vi har också planerat in virtuella resor i form av webinarier hela vintern och våren och hoppas komma igång med fysiska resekvällar senare i vår, då både i Malmö och i Stockholm!


Välkommen till oss på Winberg Travel!

Webinarium

Malaysia 19 januari

Följ med Karin på en virtuell resa till mångsidiga Malaysia. Ni börjar med ett besök på den malaysiska delen av den magiska ön Borneo - där drömmen om långhus och orangutanger blir sann. Ni fortsätter sedan till coola Kuala Lumpur och avslutar på solvarma stränder utanför Malaysias kust.

Karin berättar om sina egna resor i Malaysia, vad hon tyckte var bäst, roligast och vackrast och vad man absolut inte får missa när man åker hit.

Resan avgår den 19 januari kl. 17.00 - du kan resa vid din dator, läsplatta eller smartphone, glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida! Varmt välkomna!


Jag vill anmäla mig till webinariet om Malaysia

Webinarium

Camino de Compostela 20 januari

Är du nyfiken på hur det är att vandra den berömda pilgrimsvandringen Camino de Compostela?

Följ med oss virtuellt via din dator, läsplatta eller smartphone på vårt webinarium den 20 januari kl. 17.30. Då berättar Milla om denna klassiska vandring längs Camino Francés till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela, kommer med lite tips från sin egen vandring längs Caminon och vad man skall tänka på vid denna typ av resa.

Är du sugen på att vandra redan i vår har vi platser kvar på vår avresa den 10 april - 2021 är dessutom ett "Holy Year" så passa på att få dina synder förlåtna! Vill du veta mer? Häng med på vårt webinarium den 20 januari - anmäl dig i länken nedan! Välkommen!


Anmäl dig till vårt webinarium om caminon här!

Webinarium

Hawaii 26 januari

Milla bjuder med er till sitt absoluta favoritresmål - Hawaii! Denna gång virtuellt via ett webinar den 26 januari. Perfekt för alla som längtar efter vackra bilder och inspiration i den gråa vintern. Vi hoppas även kunna hålla en resekväll i Stockholm i mars - självklart är man välkommen att delta på båda om man vill och kan!

Vi börjar resan på Big Island med vulkanäventyr, stjärnspaning och sköldpaddor. Vidare till Maui där man njuter av stränder, kör den berömda Road to Hana och ser soluppgången från den slocknade vulkanen Haleakalā. Vi fortsätter till Hawaiis grönaste ö; Kauai med världens vackraste kust och sköna naturupplevelser. Sista stoppet på resan är ön Oahu – alla som sett Hawaii Five- O känner till surfstranden Waikiki och öns food trucks men här finns så mycket mer att se och uppleva! Finns det tid gör vi ett stopp på den lilla ön Molokai’i med sin vackra natur och spännande historia.

Välkomna den tisdag den 26 januari kl. 17:30! Man kan följa med från sin dator, läsplatta eller smartphone – anmäl er på vår hemsida!

Webinarium

Vietnam 28 januari

Nyfiken på Vietnam? Delta i vårt webinarium den 28 januari och följ med Ida på en virtuell resa till Vietnam.

Resan börjar i Hanoi i norr där ni också får uppleva de ikoniska kalkstensklipporna i Halong Bay. Fortsätt sedan söderut längs med kusten till bland annat den gemytliga staden Hoi An, vars hela gamla stadskärna är ett Unesco världsarv. Till sist når ni Saigon, som numera heter Ho Chi Minh-staden och är en modernare upplevelse i kontrast till Hanois historiska kvarter. Ni hinner även med en utflykt till Mekong-deltat i södra Vietnam.

Anmäl er på vår hemsida och följ med via PC, läsplatta eller smartphone!
Välkomna torsdag den 28 januari kl. 17:00!


Boka virtuell resekväll Vietnam

Webinarium

Japan 10 januari

Idas senaste resa gick till Japan - följ med och hör henne berätta om detta fantastiska land!

Ni börjar resan i världsmetropolen Tokyo med traditionella såväl som hyper-moderna kvarter att utforska. Ni fortsätter till Japans mathuvudstad Osaka innan ni hoppar på landets snabba Shinkansen-tåg. Ni besöker Hiroshima för en otroligt rörande upplevelse och sedan den gamla huvudstaden Kyoto med sina 17 Unesco världsarv. N. Resan går sedan vidare upp i bergen där ni får se Kiso-dalen med sina genuina små bergsbyar innan ni avslutar resan vid det ikoniska Fuji-bergets fot.

Med allt från majestätiska slott, oerhört god mat (inte bara sushi!) och mysiga små trånga gränder som ligger bara stenkast från livliga gator med stora neon-skyltar, till landets otroligt artiga och vänliga befolkning med sin djupt rotade och unika kultur, är detta verkligen ett underbart land som överstiger förväntningarna!

Välkomna med på en virtuell resa till Japan tillsammans med Ida den 10 februari kl. 17.00. Du kan delta från din dator, läsplatta eller bekvämt i en fåtölj med din smartphone. Anmäl dig via vår hemsida!
Du kan delta från din dator, läsplatta eller bekvämt i en fåtölj med din smartphone. Anmäl dig via vår hemsida!


Anmäl dig till webinariet om Japan här

Webinarium

Vandring i Toscana 11 februari

Vi på Winberg Travel älskar att vandra - det är ett av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Följ med Milla virtuellt på en pilgrimsvandring i Toscana den 11 februari. Ni går delar av den klassiska vandringen Via Francigena tillsammans och njuter av landskapet, historien och inte minst maten!

Den 11 februari kl. 17.30 berättar Milla om sin egen vandring från medeltidsstaden Lucca till vackra Siena. Hör henne berätta om regn, sol, upplevelser och världens bästa gelato - allt till fots!

Delta i våra webinarier från din PC, läsplatta eller smartphone - anmäl dig på vår hemsida!


Anmälan till webinarium - vandring i Toscana

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti