Se nyhetsbrevet i webblรคsaren
ย 

Sista minuten

rรคcker gott och vรคl!

Skulle du vara ute i sista minuten så räcker det gott och väl för att ändå ordna en riktigt fin och personlig julgåva. Vi har fina julklappstips med stora och små upplevelser.

Om du inte riktigt kommit på den perfekta julklappen ännu så tipsar vi om ett presentkort. Vad är bättre än att ge bort världen till den man tycker om och vill överraska?

Vi har resor och upplevelser i alla storlekar - allt från en stadsvandring i Stockholm eller Malmö till stora rundresan på Nya Zeeland och vi skräddarsyr din resa så den blir exakt som du vill ha den!

Ring till oss på 0413-170 50 eller maila oss på info@wt.se så hjälper vi dig med presentkort som kan lösas in mot äventyr, ovärderliga minnen och upplevelser för kropp & själ!

๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐Ÿคถ๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ…๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„

Och vi vill även passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL! ๐ŸŽ๐Ÿ””๐ŸŽ„


GOD JUL!

Malmรถ & Stockholm

spรคnnande vandringar med guide

Vi har finfina stadsvandringar både i Malmö och Stockholm med auktoriserad svensk guide - en present som passar perfekt i julstrumpan! ๐Ÿงฆ๐Ÿงฆ๐Ÿงฆ

I Malmö vandrar du och hör om spioner och skvaller i vackra parker och härliga miljöer. I Stockholm har du möjlighet ett ge bort sköna, gröna upplevelser i kulturlandskap eller vandringar med historiens vingslag. En perfekt julklapp till mamma, älsklingen, syster, kompis eller någon du tänker på men kanske inte ser tillräckligt ofta.

Ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer och bokar in din present!


Vilken perfekt julklapp!

Vandringsresor

en upplevelse fรถr bรฅde kropp & sjรคl

Har du en riktigt stor julstrumpa att fylla finns det riktigt stora upplevelser att fylla den med! Vi har laddat vår hemsida med fler sköna vandringsresor för 2021.

๐Ÿšถ๐Ÿผ Vandring i Toscana
๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Vandring i skotska höglandet
๐Ÿšถ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ Pilgrimsvandring till Santiago de Compostela
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Trek till Everest Base Camp

På våra vandringar har vi alltid med en svensktalande färdledare, vi inkluderar flyg, boende och transport av bagage. Du omfattas alltid av Paketreselagen och under 2021 har vi dessutom vår Trygghetsgaranti för att göra det enkelt och tryggt att boka med oss. Ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer om våra resor och vår Trygghetsgaranti!

๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š


Bรคsta julklappen!

Resesugen?

Boka ett mรถte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka mรถte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti