Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vi reser igen!

Mjukstarta med våra webinarier

Oavsett hur världen ser ut just nu kan man alltid drömma, inspireras och resa jorden runt med oss på våra webinarier. Och vi kommer snart kunna börja resa "på riktigt" ut i världen igen!

Vi mjukstartar resandet med två virtuella resor - dels kan vi följa med Karin till Sydafrika, dels Janne till Malaysia. Vi har också laddat upp med datum under våren 2021 för vår vandringsresa Camino de Compostela där vi vandrar den klassiska pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

Du vet väl att du alltid kan boka ett möte med oss för att planera din nästa resa, även om den ligger en bit fram i tiden. Antingen ett telefonmöte eller ett socialt distanserat möte i våra fina lokaler i Eslöv.

Vi gläder oss åt att träffas igen - varmt välkomna!

Sydafrika

Följ med Karin på en virtuell resa!

På torsdag den 18 juni klockan 16.30 bjuder vi in till en virtuell resa till Sydafrika, en av våra mest spännande och inspirerande destinationer. Bara anmäl dig på vår hemsida så kan du resa tillsammans med Karin via din dator, din padda eller smartphone!

Välkomna att följa med på en virtuell resa till Sydafrika! Tillsammans åker vi på safari i Eastern Cape och kör sedan vidare längs Garden Route till Kapstaden och hela vägen ner till Godahoppsudden. Jag berättar om min senaste resa i Sydafrika, vad jag tyckte bäst om, de häftigaste upplevelserna och vad man inte får missa vid ett besök i Sydafrika.

Välkomna att hänga med!
Hälsningar Karin


Självklart vill jag lyssna på Karins webinarium!

Malaysia

Häng med Janne till Malaysia!

På torsdag den 25 juni klockan 12.00 bjuder vi in till en virtuell resa till Malaysia, en oerhört intressant och kul destination med möjlighet till allt från djungeläventyr, storstad och sköna bad. Bara anmäl dig på vår hemsida så kan du resa tillsammans med Janne via din dator, din padda eller smartphone!

Välkomna - vi gör en kul resa till Malaysia. I huvudsak fastlandet men jag har svårt att hålla mig från ett besök på Borneo så kanske vi hinner ett stopp där med. Tillsammans vandrar vi i Taman Negaras regnskog, chillar i coola Kuala Lumpur och vandrar på solvarma stränder utanför Malaysias kust. Jag berättar om mina egna resor i Malaysia, vad jag tyckte var bäst, roligast och vackrast och vad man absolut inte får missa när man åker hit.

Välkomna att följa med mig på min virtuella resa till Malaysia!
Hälsningar Janne


Ett klick från en kul resa!

Vandra med oss till Santiago de Compostela

Klassisk pilgrimsvandring

Om du någonsin drömt om att göra den klassiska pilgrimsvandringen Camino de Compostela?

Följ med oss och vandra den tusenåriga vägen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Vi vandrar delar av ”Camino Francés” - den franska vägen - tillsammans med en mindre grupp och svensk reseledare. Vi bor på enkla men bekväma hotell och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden. Just den franska vägen betecknas som huvudleden och blev ett UNESCO:s världsarv 1998.

Vi har just lagt upp nya datum för våren 2021 - surfa in på vår hemsida och läs mer om resan, ring oss om du har frågor eller vill boka. Vi finns på plats och på telefon & mail alla vardagar mellan 10-15.


Är du nyfiken på vår resa - klicka här!

Boka möte med oss

på telefon eller i Eslöv

Börjar längtan efter att resa göra sig ordentligt påmind är du mycket välkommen att boka ett möte med oss. Vi finns både på telefon och i våra fina lokaler i Eslöv vardagar mellan 10-15. Bara boka en tid via vår hemsida så hjälper vi dig att göra resedrömmar till verklighet.


Klicka och boka inspirationsmötet här!