Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Missa inte våra inspirationskvällar!

Virtuellt och på plats med socialt avstånd!

I väntan på att kunna resa mer och på riktigt erbjuder vi massor med föreläsningar om resmål från när och fjärran. Dels så har vi webinarier man enkelt kan följa vid sin dator, i soffan med en läsplatta eller varsomhelst med sin smartphone.

Vi har också flera resekvällar - självklart med väl tilltaget socialt avstånd. Vi har laddat upp så vi kan ses både på vårt fina kontor i Eslöv men även i Malmö och Stockholm.

Vi har också utökat vårt program flera nya vandringsresor där vi reser i mindre grupper tillsammans med någon av oss från Winberg Travel som färdledare. Vi bor bekvämt, får vårt bagage skickat eller har bärhjälp och kan helhjärtat ägna oss åt att vandra, njuta och uppleva äventyret!

Klicka in dig på vår hemsida för mer inspiration eller ring oss på 0413-170 50 och boka ett möte!


Läs mer här!

Följ med till Japan!

Ida bjuder på en virtuell resa den 25 augusti

Följ med på en virtuell resa till Japan, som bjuder även den mest beresta resenären på många annorlunda, spännande och helt unika upplevelser!

Ida berättar om sin egen resa till Japan som börjar i världsmetropolen Tokyo med traditionella såväl som hyper-moderna kvarter att utforska. Vi reser sedan till Sapporo på ön Hokkaido och vidare till Japans mathuvudstad Osaka innan vi hoppar på landets snabba Shinkansen-tåg. Vi besöker Hiroshima för en otroligt rörande upplevelse och sedan den gamla huvudstaden Kyoto med sina 17(!) Unesco världsarv. Vi tar oss till sist upp i bergen till Kiso-dalen med sina genuina små bergsbyar och avslutar resan vid det ikoniska Fujibergets fot.

Med allt från majestätiska slott, oerhört god mat (inte bara sushi!) och mysiga små trånga gränder som ligger bara stenkast från livliga gator med stora neonskyltar, till landets otroligt artiga och vänliga befolkning med sin djupt rotade och unika kultur, är detta verkligen ett underbart land som överstiger förväntningarna!

Välkommen att följa med att uppleva Japan virtuellt med Ida!

Webinariet hålls den 25 augusti kl. 17:30. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone!


Japan låter så spännande - klicka här!

Thailand - en virtuell resa i Fjärran Österns mest älskade land!

Äventyr för alla

Följ med på Jannes virtuella resa till Thailand! Han tar dig med på utflykter och till platser som är hans egna favoriter - Rayong, Koh Chang, Jomtien, Hua Hin, Bangkok, Krabi, Phuket med sina vackra öar runt i kring, Chiang Mai, Chiang Rai med kultur och historia. Guldkorn för dig som vill upptäcka eller återupptäcka detta fantastiska land.

Janne har rest runt på många platser i Thailand och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Han ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Thailand.

Vi ser fram emot en härlig virtuell resa till paradiset med er – varmt välkomna!

Webinariet hålls den 10 september kl. 18:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone!


Kul info - jag är intresserad!

Nyfiken på Seychellerna?

Följ med på Karins virtuella resa den 17 september!

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell. Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning.

Karin har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Följ med henne och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Hon ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Seychellerna.

Följ med på en härlig virtuell resa till paradiset med oss – varmt välkomna!

Webinariet hålls den 17 september kl. 17:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone!


Ett klick från en spännande resekväll!

Vandring i Toscana

Pilgrimsvandra i Italien

Att vandra är ett av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Följ med oss på pilgrimsvandring i vackra Toscana! Vi går delar av den klassiska vandringen Via Francigena tillsammans och njuter av landskapet, historien och inte minst maten!

Vi vandrar tillsammans i en mindre grupp med svensk reseledare och bor på enkla men bekväma hotell. Packningen låter vi skicka mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 86 kilometer under 5 vandringsdagar. Den längsta sträckan är 24 kilometer och i snitt går vi 17 kilometer per dag.

Låter detta spännande? Ring 0413-170 50 eller boka ett möte så berättar vi mer.


Jag längtar till Italien!

Everest Base Camp

Trekking på hög höjd!

Gör en av världens mest legendariska och vackraste vandringar till Mount Everest Base Camp. Även om det är en fysiskt utmanande vandring finns det gott om tid under resan att både njuta av omgivningarna och acklimatisera sig till den höga höjden då vi planerat in några vilodagar i resplanen. Vi vandrar i en mindre grupp genom sherpafolkets storslagna hemtrakter, små, trevliga byar och vägar kantade av färggranna stentavlor med ”om mani padme hum” mantrat inskrivet på och förbi buddhistiska kloster.

På resan finns det naturligtvis också tid att uppleva Nepals huvudstad Kathmandu med sina smala gränder, historiska tempel, imponerande stupor och livliga marknader. Vi åker den 2 maj 2021, låter detta spännande ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer om äventyren i Nepal.


Jag är redo för Nepal!

Camino de Compostela

Resekväll i Stockholm & webinarium

Är du nyfiken på hur det är att vandra den berömda pilgrimsvandringen Camino de Compostela?
Följ med oss virtuellt i höst och på riktigt i vår!

Vi har dels ett webinarium du kan följa antingen via din dator, läsplatta eller smartphone, dels en fysisk - socialt distanserad - resekväll i Stockholm. Då berättar Milla om vandringen, vad man skall tänka på och har lite tips om hur det är att vandra Caminon.

Under resan vandrar vi den klassiska vandringen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Vi har platser kvar på vår avresa 10 april - passa på och följ med under 2021 som dessutom är ett "Holy Year". Vi är en mindre grupp och någon av oss på Winberg Travel är med som färdledare. Man behöver ingen dyr utrustning, behöver inte alls vara någon atlet utan allt som behövs är bra skor, ett glatt humör och kunna gå dryga milen i lagom takt varje dag. Allt man bär med sig är en dagsryggsäck - bagaget låter vi skicka.

Ring oss på 0413-170 50 om du vill veta mer eller surfa in på vår hemsida och läs mer!


Pilgrimsvandring är något för mig - klicka här

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Resklar!

Ladda ner appen

Vi uppdaterar vår hemsida kontinuerligt med information från UD om vilka länder som omfattas av reseavrådan. Vi vill också tipsa om att man kan ladda ner UD:s app "Resklar" där man alltid har tillgång till den senaste informationen och där man kan anmäla sig till "svensklistan" inför sin utlandsresa.


Viktig info om din resa