Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Massor med virtuella resor

Följ med på våra webinarier i maj!

VEM VILL HÄNGA MED PÅ WINBERGS VIRTUELLA ÄVENTYR?!? 🙋🙋🙋

Vi på Winbergs älskar att dela med oss av våra resor och äventyr - speciellt nu när det kanske är lite tunt mellan riktiga resor. Vi har därför fyllt kalendern för maj månad med massor av virtuella resor. Läs mer här nedan och anmäl dig på så många du bara kan och vill - vi bjuder på bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar och kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bilder! 🌎🌍🌏


Välkommen till oss på Winberg Travel!

Webinarium Hawaii

Tisdag 4 maj kl. 17.00

Vi gör drömresan till Hawaii och börjar på Big Island med vulkanäventyr, stjärnspaning och sköldpaddor. Vidare till Maui där vi njuter av stränder, kör den berömda Road to Hana och ser soluppgången från den slocknade vulkanen Haleakalā. Vi fortsätter till Hawaiis grönaste ö; Kauai med världens vackraste kust och sköna naturupplevelser. Sista stoppen på resan är ön Oahu – alla som sett Hawaii Five O känner till surfstranden Waikiki och öns food trucks men här finns så mycket mer att se och uppleva! Finns det tid gör vi ett stopp på den lilla ön Molokai’i med sin vackra natur och spännande historia.

Följ med oss till Hawaii - glöm inte att anmäla dig via vår hemsida - varmt välkommen!


Anmäl dig till virtuella resa till Hawaii här!

Webinarium Argentina

Tisdag 11 maj kl. 17.00

Argentina - mycket mer än tango och pampas!

Följ med mig på en rundresa i Argentina - med hela 365 mil från norr till söder är Argentina ett imponerande land även rent geografiskt - att se hela landet kräver lång tid!

Vi färdas idag från storstadsmyllret i Buenos Aires, till glaciärer i söder, vingårdar i Mendoza och de mäktiga Iguassufallen i norr, för att slutligen avsluta med upplevelser och kanske till och med lite vila en av Pampas estancior. Jag berättar om mina egna resor i Argentina och tipsar om hur man skräddarsyr sin resa för att maximera nöjet och minimera onödiga transporter!

Häng med mig på en virtuell resa till detta mångfacetterade land - glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!


Jag följer med till Argentina ikväll!

Webinarium västra Kanada

Torsdag 20 maj kl. 17.00

Kanada är landet som uppmanar sina besökare att fortsätta utforska ”Keep Exploring” !

Tillsammans upplever vi naturen och kulturen i västra Kanada. Vi besöker de vackra städerna Vancouver och Victoria, fortsätter med att utforska Kanadas karga västkust och Vancouver Island med sina små, mysiga städer och rika kultur, innan vi beger oss till de imponerande nationalparkerna Jasper och Banff i de Kanadensiska klippiga bergen.

Ida har själv bott i Vancouver under ett års tid och har erfarenhet av många underbara upplevelser som erbjuds besökare i västra Kanada. Under webinariet berättar hon om sina upplevelser och delar med sig av allt från kustens björnspaning till klippiga bergens fantastiska vyer – och massor däremellan!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med Ida via din dator, läsplatta eller smartphone!


Åh jag vill höra mer om västra Kanada!

Webinarium Costa Rica

Tisdag 25 maj kl. 17.00

Följ med till sköna, gröna Costa Rica där man lever Pura Vida. Ett land fyllt av äventyr, natur, sol & surf. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla!

Milla berättar om sina egna rundresor bland kolibrifåglar och vulkaner, bad i varma källor och sand mellan tårna vid kusten. Kvällen bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Nu åker vi!!!


Costa Rica - jag följer med!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 maj 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti