Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Massor med inspiration & tips

Mot nya äventyr!

🧳🧳🧳 REDO FÖR VÄRLDEN?

Vi fortsätter att bjuda in till våra virtuella resor där vi på Winberg Travel berättar om våra egna resor och favoritplatser. Följ med och njut av bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Vi fortsätter också ta fram kul och inspirerande reseförslag - varför inte vandra Kroatien, åka tåg i Spanien och ö-luffa i Grekland. Man kan också följa med på någon av våra fina stadsvandringar i Stockholm!

Följ oss gärna på Instagram och Facebook där vi inspirerar, kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bilder!

Välkommen till Winbergs värld! 👍👍👍


Ett klick bort från massor med upplevelser

Webinarium Japan

Onsdag 10 februari kl. 17.00

Hör Ida berätta om sin resa till Japan! Med allt från majestätiska slott, oerhört god mat (inte bara sushi!) och mysiga små trånga gränder som ligger bara stenkast från livliga gator med stora neon-skyltar, till landets otroligt artiga och vänliga befolkning med sin djupt rotade och unika kultur, är detta verkligen ett underbart land som överstiger förväntningarna!

Välkomna med denna virtuella resa på onsdag den 10 februari kl. 17.00. Du kan delta från din dator, läsplatta eller bekvämt i en fåtölj med din smartphone. Anmäl dig via vår hemsida!


Anmäl dig till webinariet om Japan här

Webinarium Toscana

Torsdag den 11 februari 17.30

På torsdag den 11 februari kl. 17.30 kan du följa med Milla på vandring i Toscana. Hon berättar om den klassiska vandringen Via Francigena där man njuter av de vackra omgivningarna, historien och inte minst maten! Hör henne berätta om att vandra i regn, i sol med massor av upplevelser och världens bästa gelato - allt till fots!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via dator, läsplatta eller i din smartphone - välkommen!


Anmäl dig till webinariet här

Webinarium Seychellerna

Torsdag den 18 februari kl. 17.00

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell. Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning.

Karin har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Följ med henne och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Hon ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Seychellerna.

Du följer enkelt med online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats på vår hemsida! Vi ser fram emot en härlig virtuell resa till paradiset med er den 18 februari kl. 17.00 – varmt välkomna!


Anmäl dig till webinariet till Seychellerna här

Road trip, vandring & havskajak

Boka sommaräventyr i Kroatien

Drömmer du om att paddla havskajak med övernattning i tält på stranden i den dalmatiska skärgården och att vandra i de vackra kroatiska nationalparkerna? Då är denna resa för dig! Du har en hyrbil så du kan själv bestämma tempot på resan och det finns också tid avsatt till avkoppling och fördjupning i landets historiska städer.

Resan börjar i Kroatiens huvudstad Zagreb och sedan med egen hyrbil till den imponerande nationalparken Plitvice. Se de många vattenfallen och vackra sjöarna när du vandrar på gångvägar och stigar i det lummiga landskapet. Fortsätt till bergiga Paklenica nationalpark som erbjuder mer än 150 km vandringsleder.

Nästa stopp är den historiska och vackra kuststaden Šibenik där du kan njuta av total avkoppling innan du kör vidare till Split. Här återlämnar du din hyrbil och har tid att utforska den UNESCO världsarvslistade staden med sina gamla stadsmurar och trånga gränder. Avsluta sedan resan med ett häftigt 2-dagars kajakäventyr i den dalmatiska skärgården där du kan snorkla och simma i Adriatiska havets azurblå vatten innan du tillbringar natten i tält på en av öarna.

Välj själv hur du vill bo, mysiga B&B, vandrarhem eller lyx - tillsammans planerar, skräddarsyr och bokar vi ditt nästa äventyr!


Havskajak, vandring & äventyr i Kroatien

Webinarium Sydafrika

Onsdag den 2 mars kl. 17.00

Nyfiken på Sydafrika? Delta i vårt webinarium den 2 mars och följ med Karin på en virtuell resa till Sydafrika.

Tillsammans åker vi på safari i Eastern Cape och kör sedan vidare längs Garden Route till Kapstaden och hela vägen ner till Godahoppsudden. Längs vägen stannar vi till och utforskar sommarstaden Knysna, Oudshoorn, Hermanus, vindistrikten Stellenbosch och Franschoek. I Kapstaden besöker vi Robben Island och har en lokalguide som tar oss med runt i ett township.

Karin berättar om sin senaste resa i Sydafrika, vad hon tyckte bäst om, de häftigaste upplevelserna och vad man inte får missa vid ett besök i Sydafrika.

Anmäl er på vår hemsida och följ med via PC, läsplatta eller smartphone!
Välkomna onsdag den 2 mars kl. 17:00!


Anmäl dig till webinariet om Sydafrika här

Webinarium Camino de Santiago

Onsdag den 3 mars kl. 17.30

Är du nyfiken på hur det är att vandra den berömda pilgrimsvandringen Camino de Santiago?

Följ med oss virtuellt via din dator, läsplatta eller smartphone på vårt webinarium den 3 mars kl. 17.30. Då berättar Milla om denna klassiska vandring längs Camino Francés till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela, kommer med lite tips från sin egen vandring längs Caminon och vad man skall tänka på vid denna typ av resa.

Milla berättar även om våra gruppresor med svensk reseledare till Camino de Santiago, vi har två avgångar i höst med lediga platser! 2021 är dessutom ett "Holy Year" så passa på att få dina och vandrar man under detta året får man sina synder förlåtna – så passa på!


Anmäl dig till vårt webinarium om caminon här!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 maj 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti