Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Höstens reseinspiration

massor med nya webinarier!

🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️ Är du nyfiken på Uganda, Ecuador, Galapagos, Sri Lanka, Maldiverna, Nya Zeeland, Cooköarna, Japan, Namibia, Peru, Karibiska öar, Hawaii, Colombia, Sydafrika, New York eller Australien har du kommit helt rätt!

Vi fortsätter med våra virtuella resor fyllda av bilder, berättelser och inspiration för framtida reseäventyr. Vi har laddad programmet med massor av spännande resor - alltid klockan 17.00!

Anmäl dig på vår hemsida och sedan res med oss från din dator, läsplatta eller smartphone. VÄLKOMMEN! 💚


Ett klick från resor världen runt!

Webinarium Uganda

Tisdag 24 augusti kl. 17.00

Följ med på en virtuell rundresa till Uganda och spana efter gorillor och chimpanser, leta efter trädklättrande lejon och gör en resa som överträffar det mesta. 🦍🦍🦍 Uganda är ett land fyllt av äventyr, natur, djur och upplevelser.

Vi berättar om våra egna rundresor, många mil på guppiga vägar, bland djungel och djur. Föredraget bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Nu åker vi!!!


Uganda - jag följer med!

Webinarium Ecuador & Galapagos

Onsdag 1 september kl. 17.00

Idag gör vi drömresan till Ecuador och Galapagos. Det lilla landet med de stora upplevelserna och naturens egen lekstuga! 🐬🐬🐬 Vi reser runt i Ecuador - till berg, vulkaner och Amazonasdjungeln och avslutar med en kryssning på Galapagos.

Vi visar visar bilder, berättar om landet och tipsar om hur man kan maxa sin resa och sina upplevelser där. Föredraget bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Välkommen!


Drömmigt med Ecuador & Galapagos! Jag är på!

Webinarium Sri Lanka & Maldiverna

Torsdag 2 september kl. 17.00

Idag gör vi en virtuell rundresa bland Sri Lankas världsarv och avslutar med salta bad på Maldivernas atoller. Sri Lanka är ett förtrollande land med mängder av upplevelser, stora som små. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla! 🦚🦚🦚

Vi berättar om våra egna rundresor bland tempel och basarer, med leopardspaning i nationalparkerna och matupplevelser som får smaklökarna att explodera. Avslutningsvis drömmer vi oss bort på några av Maldivernas atoller för att få lite sol, sand och strand. Föredraget bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Ayubowan !!!


Kryddor & atoller - anmäl dig här!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa utanför EU och Schengen med avresa under 2021 och 2022 erbjuder vår Trygghetsgaranti gratis avbokning 35 dagar innan avresa om om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har en reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti