Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Res med oss på Winberg Travel

både virtuellt & på riktigt

👀👀👀 SÅ MYCKET ATT SE - SÅ MYCKET ATT UPPTÄCKA!

Nu släpper vi höstens vandringsresor med allt från pilgrimsvandringar i Spanien, vandringar i Toscana bland olivlundar och vingårdar, vandring i Skottland - upp och nerför Ben Nevis och vandringar med klosterövernattningar på Mallorca.

Vi har fyllt på med ännu fler virtuella resor där vi på Winberg Travel berättar om våra egna resor och favoritplatser. Vi bjuder på bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar och kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bildet!

Välkommen till Winbergs värld! 🌎🌍🌏


Välkommen till oss på Winberg Travel!

Webinarium

Sydafrika 2 mars kl. 17.00

Följ med Karin på en virtuell resa till Sydafrika; landet som erbjuder något för alla, stora som små!

Tillsammans åker ni på safari i Eastern Cape, kör sedan vidare längs Garden Route till Kapstaden och hela vägen ner till Godahoppsudden. Längs vägen stannar ni till och utforskar sommarstaden Knysna, strutsstaden Oudshoorn och vindistrikten i Stellenbosch. Självklart utforskar ni Kapstaden och besöker även Robben Island.

Karin berättar om sin senaste resa i Sydafrika, vad hon tyckte bäst om, de häftigaste upplevelserna och vad man inte får missa vid ett besök i Sydafrika.

Välkomna tisdag den 2 mars kl. 17:00! Man kan följa med från sin dator, läsplatta eller smartphone – anmäl er på vår hemsida!


Jag vill höra mer om Sydafrika!

Webinarium

USA:s västkust 11 mars

Västra USA bjuder på några av de mest storslagna vyer du kan tänka dig i en härlig blandning med välkända och ikoniska städer.

Från vandring och forsränning, till vinprovning och valspaning, i USA:s västra stater finns det alltid något spännande att upptäcka och uppleva. En klassisk road trip lämpar sig utmärkt för att hinna se så mycket som möjligt – det är ju trots allt här man hittar slutpunkten för Route 66! Tillsammans kommer vi kika på några av höjdpunkterna man inte får missa och kanske också några mindre kända men minst lika spännande resmål som man kan krydda sin resa med. Ida hoppas kunna dela med sig av sin passion och inspirera fler att besöka västra USA!

Welcome to the Wild West torsdag den 11 mars kl. 17:00! Anmäl er på vår hemsida och följ med via PC, läsplatta eller smartphone.


Boka virtuell resekväll USA:s västkust

Webinarium

Camino de Compostela 18 mars

Är du nyfiken på hur det är att vandra den berömda pilgrimsvandringen Camino de Compostela?

Följ med oss virtuellt via din dator, läsplatta eller smartphone på vårt webinarium den 18 mars kl. 17.30. Då berättar Milla om denna klassiska vandring - både längs Camino Francés men också hur det är att vandra en av de andra vägarna; Camino Portugés, till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Hon kommer med tips & råd från sina egna vandringar och hur man förbereder sig för att få ut det mesta av sin vandringsresa.

Glöm inte att anmäla dig via vår hemsida - varmt välkommen!


Anmäl dig till vårt webinarium om caminon här!

Vandringsresa

Skotska Höglandet 27 augusti

Följ med och vandra i det skotska höglandet på West Highland Way och bestig Storbritanniens högsta berg Ben Nevis!

West Highland Way är en vandringsled i hjärtat av det skotska höglandet. Leden invigdes 1980 som en av de första officiella vandringslederna i Skottland och är ansedd som en av de finaste vandringarna i hela Skottland.

Vi vandrar i en mindre grupp med svensk färdledare och bor på små, mysiga hotell och pensionat. Många av våra övernattningar sker i byar med en pub så den som vill kan smaka den världskända skotska whiskyn eller ta en öl efter en dag till fots. Vårt bagage skickas mellan hotellen och den som vill kan boka till hel- eller halvpension i form av matpaket till lunch och middag på hotellet. Läs mer på vår hemsida!


Vandra i Skotska höglandet med Winbergs!

Vandringsresa

Camino Portugés 18 september

Har du någonsin drömt om att göra en pilgrimsvandring? Följ med oss och vandra den till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela.

Du vandrar delar av ”Camino Portugés” - den portugisiska vägen - tillsammans med en mindre grupp och svensk reseledare. Du bor på enkla men bekväma hotell och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar du 100 kilometer under fem dagar från staden Vigo nära den portugisiska gränsen till Santiago de Compostela.

Du går i genomsnitt ca 20 kilometer om dagen. Den längsta vandringen du gör är 25 kilometer och den kortaste 12 kilometer. Underlaget skiftar mellan sand, grus, asfalt och kullersten. Det finns både uppförs- och nedförsbackar på vägen. Då du skickar bagaget behövs bara en lättare dagsryggsäck. Detta tillsammans med väl ingångna vandringskängor och gott humör underlättar vandringen och man behöver inte vara en atlet för att både klara av och njuta av vandringen. Följ med oss i höst!


Vandra Camino Portugés med oss!

Vandringsresa

Mallorca 9 oktober

Följ med till Mallorca och vandra den berömda leden GR221 tvärs genom Tramuntanabergen – inte bara en fantastisk vandring utan även ett UNESCO:s världsarv. Vi bor på diverse små hotell och även på själva klostret i Lluc. Bagaget får vi transporterat mellan våra boenden så vi skall bara ha med oss en dagsryggsäck och bekväma skor. Vad sägs om en vecka med äventyr som:

• Vandring i ett UNESCO:s världsarv
• Pittoreska byar med vackra vyer och skön atmosfär
• Vandring utmed pilgrimsleden till klostret i Lluc
• Vandring upp på Puig Tomir
• Trevliga små hotell i mysiga omgivningar
• Bagagetransport mellan hotellen
• Trevligt sällskap och pigga ben

Surfa in på vår hemsida och läs mer om vår vackra vandring!


Jag vill vandra på Mallorca!