Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Med önskan om en riktigt god jul! 🎄🧑🏽‍🎄

Ett händelserikt reseår lackar mot sitt slut och vi summerar året som gått

Nu vinkar vi snart farväl till 2022 – ett på alla sätt händelserikt reseår. Samtidigt som orosmolnen i världen har varit många så har intresset och suget för att återigen upptäcka världen varit större än någonsin. Vi har haft minst sagt fullt upp med att planera och paketera resor till jordens alla hörn för kunder från hela Sverige, och våra resenärers resedrömmar har lett till äventyr på höga bergstoppar, i täta regnskogar och i myllrande storstäder.
I veckans nyhetsbrev summerar vi reseåret som har gått och blickar samtidigt fram emot nästa år.

Här under kan du läsa om:
🎁Vår topplista över de fem mest populära resorna under 2022
🎁Ett spännande reseföredrag att börja året med
🎁Vårt bästa tips inför 2023

Tack till dig som har rest med oss under 2022, eller bokat en resa som du har att se fram emot nästa år. Vi längtar efter att hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar även under 2023!

Med solvarma hälsningar,
Winberg Travel


Få inspiration till din nästa resa

De fem mest populära resorna under 2022 🌟

Vi har tagit en titt på vilka resor som har varit mest besökta på vår hemsida under året som har gått. Årets topp 5 bjuder på upplevelser för alla åldrar, med allt från vandring till road trips och paradisstränder.

1🏅Pilgrimsvandring till Santiago de Compostela
2🏅Vandring på skotska höglandet
3🏅Resor till Maldiverna
4🏅Resor till Hawaii
5🏅Resor till Nya Zeeland


Låt oss skräddarsy din drömresa 2023

Ta 2023 till nya höjder 🗻

Vi sparkar igång det nya året med ett reseföredrag som tar dig till toppen av världen, eller i alla fall till Afrikas högsta punkt.
Vår kollega Adam, som själv har tagit sig hela vägen upp till toppen av Kilimanjaro, tar dig med på en virtuell vandring till Afrikas högsta berg.

Blir 2023 året då du ska unna dig en riktig utmaning? Börja då med att följa med Adam på hans webinarie den 17/1, och låt dig inspireras till ett riktigt reseäventyr när kosan styr mot Tanzania och Kilimanjaro.


Boka din plats på Adams webinarie här

Blir 2023 året när du byter snöslasket mot varm sand mellan tårna?

Du vet väl att jul- och nyårshelgerna är den absolut största reseperioden för många skandinaver? Faktum är att det är så många som väljer att resa under den här tiden att de mest populära hotellen och de mest prisvärda flygbiljetterna går åt redan tidigt på året.
Funderar du på att ge dig själv och kanske någon i din närhet en alldeles speciell reseupplevelse i julklapp nästa år? Kontakta då våra resesäljare så snart julgröten har svalnat för att vi ska kunna ge dig de bästa möjligheterna!

Psst…
Du har väl inte missat att du kan följa oss på sociala medier? På instagram kommer vi under den kommande veckan ge dig de bästa tipsen på jul- och nyårsresor till det kommande året!


Följ oss på instagram