Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

WINBERG TRAVELS RESETIPS

🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍

Vi arbetar hela tiden med att hålla oss uppdaterade och ta fram spännande tips och nyheter!

Senaste nytt vad som gäller lättade restriktioner och öppna länder är att du som drömmer om att resa till Söderhavet kan resa nu. Samoa har nu bekräftat att man tänker öppna upp för besökare från 1 augusti! Salomonöarna och Vanuatu öppnar 1 juli och Franska Polynesien har förenklat inreseprocedurerna. Riktigt goda nyheter tycker vi!

Vi fortsätter med våra webinarier - nu i juni reser vi runt i Argentina - läs mer nedan och sedan fortsätter vi till hösten med Peru & Bolivia, Australien, Mauritius och Sri Lanka. Bara anmäl dig på vår hemsida och följ med!

Bokar du en paketresa med oss på Winberg Travel skyddas du alltid av Paketreselagen, du har dessutom vår Trygghetsgaranti och självklart tillgång till vår 24/7 jourservice. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt nästa äventyr!


Skräddarsydda resetips från oss på Winberg Travel!

WEBINARIUM ARGENTINA!

TISDAG 7 JUNI KL. 18.00

Följ med Lotta på en rundresa i Argentina - med hela 365 mil från norr till söder är Argentina ett imponerande land även rent geografiskt - att se hela landet kräver ordentligt med tid.

Ni färdas idag från storstadsmyllret i Buenos Aires, till glaciärer i söder, vingårdar i Mendoza och de mäktiga Iguassufallen i norr. Ni avslutar sedan med upplevelser och kanske till och med lite vila på en av Pampas estancior.

Lotta berättar om sina egna resor i Argentina och tipsar om hur man skräddarsyr sin resa för att maximera nöjet och minimera onödiga transporter!


Jag följer med på Lottas virtuella resa till Argentina!

DU VET VÄL ATT VI ÄVEN SKRÄDDARSYR GRUPPRESOR

STORA SOM SMÅ!

Är man minst 10 personer som skall ut och resa tillsammans så kan vi skräddarsy en egen gruppresa helt efter önskemål och behov.

Det kan vara föreningen som vill ut på en skräddarsydd resa med olika teman, företaget som skall göra en utbildningsresa eller incentive. Är ni ett gäng som vill ut och surfa, vandra eller spela golf tillsammans har vi mycket bra erbjudanden runtom i världen eller om hela familjen och tjocka släkten vill göra en resa över generationsgränserna - kontakta oss så tar vi fram kul, prisvärda och personliga förslag!

Vår gruppavdelning skräddarsyr företagets eller föreningens resa - vi är kostnadsmedvetna och lyhörda för att säkra att pris, kvalitet och innehåll blir exakt såsom man önskar. Vi bokar flyg, transfers, hotell, besök vid olika verksamheter, visum, försäkring och måltider.

Vi har också ett stort utbud av utflykter, både med eller utan guide - allt från Broadwaymusikaler, biljetter till sportevenemang, matlagningskurser, äventyr och helt skräddarsydda utflykter.


Spännande med gruppresor - jag vill veta mer!

VILKEN ÄR VÅR HETASTE DESTINATION JUST NU? 🌎🌎🌎

UTAN TVEKAN USA

Vi verkar ha ett outisinligt och uppdämt behov av road trips, äventyr, nöjesfält, naturupplevelser i de storslagna nationalparkerna, ö-luff på Hawaii och coola storstäder. Vi skräddarsyr din egen resa helt efter dina önskemål och budget - surfa in på vår hemsida och låt dig inspireras! Vad sägs om:

Ö-luff på Hawaii
Det bästa av Florida
New England med det lilla extra
På upptäcktsfärd i Alaskas storslagna natur
De läckraste nationalparkerna
Klassisk road trip i västra USA
Legendariska Roure 66
New York och Washington
Upptäck Sydstaternas charm
Vilda Västern - road trip i Rocky Mountains
USA:s östkust - från New York till Miami
Yellowstone och Klippiga Bergen i husbil

Längtar du också västerut nu? 😎😎😎


Vi åker västerut nu!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång? Du kan också boka upp ett personligt möte med oss på vårt kontor i Malmö. Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar