Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

MISSA INTE MAJ MÅNADS

VIRTUELLA RESOR!

Vad händer på resefronten? 🧳🧳🧳

Äntligen har Thailand släppt kraven på PCR testning vid ankomst och man har även lättat på bestämmelser vad som gäller försäkringar etc. så har du längtat till Fjärran Östern är det så mycket lättare att åka nu!

Sydamerika har man kunnat besöka under lång tid, inte alla länder men många och nu släpper Argentina upp så nu är det fritt fram för tango, vildmark och rödvin.

Vi fortsätter med våra webinariet - nu i maj reser vi runt i Vietnam, Mexiko och Sri Lanka. Bara anmäl dig på vår hemsida och följ med!

Bokar du en paketresa med oss på Winberg Travel skyddas du alltid av Paketreselagen, du har dessutom vår Trygghetsgaranti och självklart tillgång till vår 24/7 jourservice. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt nästa äventyr! 🌎🌍🌏


Skräddarsydda resetips!

WEBINARIUM VIETNAM!

ONSDAG 4 MAJ KL. 18.00

Följ med Ida på en virtuell resa till Vietnam, ett land som bjuder även den mest beresta resenären på många annorlunda, spännande och helt unika upplevelser! 🤓🤓🤓

Ida tar er med på en virtuell resa till Vietnam, som börjar i Hanoi i norr där ni också får uppleva de ikoniska kalkstensklipporna i Halong Bay. Fortsätt sedan söderut längs med kusten till bland annat den gemytliga staden Hoi An, vars hela gamla stadskärna är ett Unesco världsarv. Till sist når vi Saigon, som numera heter Ho-Chi-Minh staden och är en modernare upplevelse i kontrast till Hanois historiska kvarter. Vi hinner även med en utflykt till Mekong-deltat i södra Vietnam. Varmt välkomna!


Som jag längtar till Vietnam!

VIRTUELL RESA TILL MEXIKO

TISDAG 10 MAJ KL. 18.00

Det finns många anledningar att vilja besöka Mexiko och Adams virtuella resa ger dig en fantastisk inblick i landets mångfald och ett litet smakprov på allt som finns att se och göra här! 😎😎😎

Han tar er med på en rundresa och berättar om sina egna erfarenheter. Han varvar med bilder, historier och tips på hur ni får ut det bästa av er resa hit. Välkomna på en härlig virtuell resa med några av Mexikos mest spännande upplevelser! Och förresten, vem kan inte älska landet som introducerade chokladen till mänskligheten? 🍫🍫🍫


Men självklart - jag följer med till Mexiko!

WEBINARIUM SRI LANKA

TORSDAG 19 MAJ KL. 18.00

Ni som följer oss på Instagram har säkert sett att Ida precis kommit tillbaka från en rundresa på Sri Lanka och nu kommer hon att berätta om sina upplevelser bland tempel och basarer, med leopardspaning i nationalparkerna och matupplevelser som får smaklökarna att explodera.

Sri Lanka är ett förtrollande land med mängder av upplevelser, stora som små. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla!

Kvällen bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!


Sri Lanka - absolut - låter såååå spännande!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång? Du kan också boka upp ett personligt möte med oss på vårt kontor i Malmö. Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar