Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

God Jul önskar vi på Winberg Travel!

Njut av julefriden och passa på att dröm lite om nästa resa!

När julefriden infunnit sig, klapparna är öppnade och julmaten uppäten kanske det blir tid att sätta sig ner och drömma lite om sol, bad och framtida äventyr...

Vi vill önska er alla en riktigt fin julhelg och även passa på att ge lite inspiration till nästa resa. Bali i sommar när det är som allra bäst där? Kanske Sri Lanka till nästa vinter med familjen! Eller är det dags för det stora äventyret på Hawaii?

Vi tar lite julledigt vi med men är tillbaka igen den 27 december. Vi önskar er alla en riktigt god och fridefull jul. Många hälsningar från oss alla - Dusica, Catrin, Josefin, Jannica, Cecilia, Kristina, Karin Annika och Milla.


Läs mer om våra resor här!

Bali - Gili - Lombok till sommaren

Sol, bad och upplevelser

Är det för tidigt att drömma om sommaren? Vi har massor av förslag på vart man kan bege sig för att hitta inte bara sol och bad utan även massor med äventyr och upplevelser!

En av våra favoritdestinationer är Bali och sommaren är den absolut bästa tiden att bege sig dit. Vill man kan man bara koppla av på en strand men varför inte passa på att utforska de paradisliknande öarna Gili Trawangan, Gili Meno och Gili Air bara en dryg timme bort. Eller göra en mini-rundresa och uppleva Balis sällsamma natur med risfält, vattenfall och djungel. För att inte tala om kulturupplevelser, festivaler och alla underbara människor. Ring till Karin eller Josefin som varit där och skräddarsy sommarens drömresa.


Läs om om våra resor till Bali här

Sri Lanka med familjen

Boka före 15/1 2019 och få 1500:- i rabatt

Ta med familjen på äventyr och utforska Sri Lankas underbara djurliv, natur och kultur, för att sedan avsluta med en härlig strandvistelse i Mirissa. Vi skräddarsyr upplevelser för hela familjen och i detta förslag kan man uppleva Sri Lankas absoluta höjdpunkter med UNESCO:s värlrdsarv som den heliga staden Kandy. Safari i Yala nationalpark, storslagen natur i Ella och avslutning på Mirissas vackra strand med valspaning och salta bad i havet.

Boka före 31/1 2019 och få 1500:- i rabatt!


Läs mer om familjeresa till Sri Lanka här

Hawaii - Stilla Havets paradisöar

Drömmer du om det stora äventyret?

Hawaii är en värld för sig - när man flyger de fem timmarna från USA;s västkust flyger man långt, långt bort från stress, storstad och höga hus. Här har ingen bråttom, snabbmatshaken lyser med sin frånvaro och man handlar organisk frukt på Farmer´s Market, promenader utmed stranden och en god bok i hängmattan.

Vi skräddarsyr din resa och guidar dig mellan de olika öarna så du får uppleva precis det du drömt om oavsett vad det är. Kanske Oahu med surflektioner på Waikiki, Jurassicupplevelser på gröna ön Kauai, vulkaner, sköldpaddor & stjärnskådning på Big Island eller köra den slingriga Road to Hana på Maui. Läs Millas reseberättelse om Big Island & Maui här!


Läs mer här

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50. Varmt välkommen!


Boka ett möte

USA med egen campervan

Boka före 31/1 och få 10% på camperhyran

Boka din resa till USA med en roadtrip som tar dig runt till vackra städer och orörda och vackra nationalparkerna i sydvästra USA. Upptäck platser som Las Vegas, och Death Valley, Yosemite, San Francisco, Highway 1 och Las Vegas Boka före 31 januari 2019 och få 10% rabatt på bilhyran .


Road trip USA