Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Kul sommarresor

Tips & förslag inför sommaren

Även om vintern knappt har kommit igång är det kanske det trösterikt (och faktiskt hög tid!) att redan nu börja planera sommarresan.
Några av våra mest spännande resor och destinationer passar allra bäst att resa till just på våren och sommaren.

Vill man uppleva Balis säregna skönhet, se delfinerna i Lovina, cykla bland risfälten i Ubud och snorkla eller dyka i världens blåaste vatten vid Giliöarna är vår, sommar och tidig höst den absolut bästa tiden att göra det.

Orangutangspaning och flodsafari på Borneo görs också bäst under sommarhalvåret. Vill man sedan kombinera med sol & bad kan man göra det på norra Borneo eller vid Malaysias östkust på paradisöarna Redang eller Perhentian Islands.

USA:s västkust och spännande nationalparker som Crater Lake, Redwood, Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Capitol Reef, Bryce Canyon, Grand Teton och Yellowstone har sin bästa tid mellan maj och oktober. En supercool road trip för hela familjen!


Inspiration

Resekväll i Malmö

1000:- i rabatt för alla deltagare

Varmt välkomna till Kockum Fritid i Malmö den 19 november då Janne, Ida och Dusica håller föredrag om Sydafrika, västra USA samt Tanzania & Zanzibar.

Och varför inte komma även den 26 november och lyssna på när Karin, Kristina, Sandra och Annika berättar om Nya Zeeland, Costa Rica och vandring till Santiago de Compostela.

De kommer under kvällens föredrag tipsa om när, var och hur man bäst åker till dessa länder för att uppleva och se så mycket som möjligt. Självklart är våra föredrag gratis - glöm inte att anmäla dig via vår hemsida bara! Ta gärna med kompisen som aldrig rest med oss för!

Bokar du din skräddarsydda resa till någon av dessa destinationer innan året är slut får du 1000:- i rabatt!

Varmt välkomna!


Anmäl dig till vår resekväll här

Jannes bästa resetips

Underbara Bali - bäst på sommaren!

BALI – GUDARNAS Ö
Frånpris per person 19 950:-

Du flyger med Singapore Airlines till Bali och utforskar först den trolska norra kusten med sitt klara vatten och sina svarta stränder. Äventyret fortsätter med dagar i kulturstaden Ubud med möjlighet till yoga och utflykter med cykel bland risfält och grönskande natur. Slutligen sköna dagar i en egen Garden Villa vid Sanurstranden.

I PRISET INGÅR
Flyg t/r med Singapore Airlines till Bali i ekonomiklass
10 övernattningar, del i dubbelrum, inklusive frukost
Privat transfer från flygplats till hotell t/r samt mellan hotellen
1 x Delfinsafari för 2 personer på The Damai
1 x 3-rätters middag för 2 personer på The Damai
1 x Sunset cocktail för 2 personer på The Damai


Ring eller maila Janne om Bali!

Idas bästa resetips

Kalifornien bland vinrankor & ostronskal

KALIFORNIEN – EN VECKA BLAND VINRANKOR OCH OSTRONSKAL
Frånpris per person 25 500:-

Flyg direkt med SAS till San Francisco där ni har två nätter för att utforska den kulinariska sidan av staden – besök Ferry Building och prova färska ostron från Hog Island Oyster Co, eller cykla över Golden Gate bron till mysiga Sausalito och där ni kan avnjuta en läcker lunch. Hämta sedan er hyrbil och bege er norrut till Napa Valley för tre nätter bland vingårdar – här ingår en lunch- eller middagstur med kända Napa Valley Wine Train. Avsluta sedan resan med två nätter i Monterey för att se Kaliforniens dramatiska kuststräcka – kör ner till Big Sur eller prova 17-Mile Drive förbi vackert belägna golfbanor till den gemytliga byn Carmel-by-the-Sea.

I PRISET INGÅR
Flyg t/r med SAS (direkt från Köpenhamn) till San Francisco i ekonomiklass
7 övernattningar på 4-stjärniga hotell, del i dubbelrum
6 dagars hyrbil (mellanklass) inkl. grundläggande försäkringar
1 x Napa Valley Gourmet Wine Train utflykt för 2 personer


Ring Ida direkt och boka ditt äventyr i Kalifornien

Kristinas bästa resetips

Ö-luff på Galapagos

Ö-luff på Galapagos
Frånpris per person SEK 23 995:-

Ni börjar med två härliga dagar i Quito, besök i den gamla stadsdelen, spanska kyrkor, historiska byggnader och museum. Från Quito flyger ni vidare till Galapagos för en veckas ö-luffning på öarna San Cristóbal och Santa Cruz. Det finns massor av tid för att utforska djurlivet och den vackra naturen på egen hand. Hyr snorklingsutrustning och simma bland lekfulla sjölejon eller cykla till någon av öarnas stränder där man på nära hand kan uppleva jättesköldpaddor, fåglar, iguaner och många andra av de karakteristiska och unika djur som lever här på Galapagosöarna.

I PRISET INGÅR
Flyg t/r till Quito samt Quito till Galapagos t/r i ekonomiklass
Transport med lokalbuss
8 övernattningar med del i dubbelrum


Ring Kristina och skräddarsy Galapagosresan