Sök
Sök

Travel Consultants

Är du nyfiken på vilken av Hawaiis öar som skulle passa dig bäst, var man hittar den vackraste stranden på Seychellerna eller vilka vingårdar man bör besöka i Mendoza har du kommit rätt!

Vi på Winberg Travel har tillsammans besökt och rest i över 100 länder så oavsett vilket land du längtar efter att besöka har någon av oss nästan helt säkert varit där. Vi hjälper dig med att boka flyg, hotell, transfers, hyrbil, utflykter och ger dig tips och råd om hur du får ut det mesta av din resa!

Klicka här för en presentation av oss på Winberg Travel!

Hitta din Travel Consultant

Annika Stålhandske

Annika har gått på Frans Schartaus Handelsinstitut och är diplomerad resekonsult. Hon har sedan arbetat på flera av Sveriges stora affärsresebyråer.
Läs mera
Catrin Bengtsson

Catrin Bengtsson

Catrin är nyutexaminerad från Akademi Båstads Turism & serviceutbildning och har dessutom gjort sin praktik hos Winbergs. Mellan det har hon även hunnit arbeta på anrika Hotell Stensson här i Eslöv.
Läs mera
Dusica Nilsson

Dusica Nilsson

Ansvarig för den operativa delen av verksamheten samt försäljning. Dusica har arbetat med Winbergs större delen av sitt yrkesverksamma liv och kan verksamheten utan och innan.
Läs mera

Ida Gunnerlind

Ida har bott, arbetat och utbildat sig inom resenäringen i både England, USA och Kanada. Efter flytten tillbaka till Sverige efter 12 år utomlands har hon arbetat i huvudsak med affärsresor.
Läs mera
Jan Lundquist

Janne Lundquist

Janne fick sitt första jobb som resesäljare 1992 och har sedan dess arbetat med bland annat privatresor, affärsresor, teknisk support och utbildning på olika reseföretag och flygbolag.
Läs mera
Karin Svensson

Karin Svensson

Karin har gått Akademi Båstads Turism & serviceutbildning och är oerhört kunnig speciellt vad som gäller våra golfresor. Hon är också Winbergs expert på Australien och Nya Zeeland.
Läs mera
Kristina Hammartorp

Kristina Hammartorp

Kristina är utbildad turismkoordinator och har tidigare jobbat med bussresor, charter och även varit tågvärd i norra Italien. Självklara resefavoriter i repris är London, Peking och Dubai
Läs mera

Sandra Wahlgren

Sandra är TRAC utbildad resekonsult och har arbetat hos flera av Sveriges ledande researrangörer. Hon har bott och utbildat sig inom resebranschen på Nya Zeeland och har även arbetat uppe i det blå som kabinpersonal på SAS.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: