Sök
Sök
Winberg Travel consultants

Travel Consultants

Är du nyfiken på vilken av Hawaiis öar som skulle passa dig bäst, var man hittar den vackraste stranden på Seychellerna eller vilka vingårdar man bör besöka i Mendoza har du kommit rätt!

Vi på Winberg Travel har tillsammans besökt och rest i över 100 länder så oavsett vilket land du längtar efter att besöka har någon av oss nästan helt säkert varit där. Vi hjälper dig med att boka flyg, hotell, transfers, hyrbil, utflykter och ger di tips och råd om hur du får ut det mesta av din resa!

Klicka här för en presentation av oss på Winberg Travel!

Hitta din Travel Consultant

Annika Stålhandske

Annika Stålhandske

Annika har gått på Frans Schartaus Handelsinstitut och är diplomerad resekonsult. Hon har sedan arbetat på flera av Sveriges stora affärsresebyråer.
Läs mera
Catrin Bengtsson

Catrin Bengtsson

Catrin är nyutexaminerad från Akademi Båstads Turism & serviceutbildning och har dessutom gjort sin praktik hos Winbergs. Mellan det har hon även hunnit arbeta på anrika Hotell Stensson här i Eslöv.
Läs mera
Cecilia Rolfsdotter

Cecilia Rolfsdotter

Cecilia är vår grupp- och konferensexpert med lång erfarenhet från affärsresebranschen och American Express. Cecilia är också ansvarig för produktion av rund- och golfresor.
Läs mera
Dusica Nilsson

Dusica Nilsson

Ansvarig för den operativa delen av verksamheten samt försäljning. Dusica har arbetat med Winbergs större delen av sitt yrkesverksamma liv och kan verksamheten utan och innan.
Läs mera
Jannica Lundell

Jannica Lundell

Jannica är en av våra kunnigaste och mest erfarna medarbetare med många år i resebranschen varav de 12 senaste här på Winberg Travel. Hon guidar dig rätt bland världens alla resmål med sin erfarenhet och kunskap.
Läs mera
Josefin Mårtensson

Josefin Mårtensson

Josefin har gått Akademi Båstads Turism & serviceutbildning och har även arbetat som guide hos några av Sveriges stora researrangörer. Josefin är vår egen kryssningsexpert och var reseledare på Winbergskryssningen i Medelhavet förra året och i höstas.
Läs mera
Mammaledig
Karin Svensson

Karin Svensson

Karin har gått Akademi Båstads Turism & serviceutbildning och är oerhört kunnig speciellt vad som gäller våra golfresor. Hon är också Winbergs expert på Australien och Nya Zeeland.
Läs mera
Kristina Hammartorp

Kristina Hammartorp

Kristina är utbildad turismkoordinator och har tidigare jobbat med bussresor, charter och även varit tågvärd i norra Italien. Självklara resefavoriter i repris är London, Peking och Dubai
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: