Winberg Travel servar kunder i hela landet med skräddarsydda resor dit där asfalten börjar och stigarna slutar. Vi erbjuder rundresor och vandringsresor med svensk färdledare och vi bokar även grupp & konferensresor samt skolresor till företag, föreningar och skolor över hela landet.

Att arbeta på Winberg Travel och i resebranschen är inte bara ett jobb utan även en livsstil. Man måste brinna för att ge personlig service och ta ansvar för våra resenärer före, under och efter resan. Du måste inte bara tycka om resor, du måste även ha stor erfarenhet av att resa, helst till våra destinationer utanför Europa - om det sedan är som backpacker eller med en stor Samsonite spelar ingen roll bara du upplevt världen!

Vi arbetar målinriktat utifrån det som beskriver oss genom våra grundvärderingar; professionella, lagspelande, målinriktade, informella och äventyrslystna. Vår arbetsplats präglas av en avslappnad atmosfär, god stämning och en öppen dialog inom företaget. Vi värderar företagets ton och trivsel mycket högt.

Lediga tjänster och jobb

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: