Nedan kan du se några spännande resor till Panama som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Panama.

Visa 8 upplevelser

Panamakanalen och San Blas-öarna

Från imponerande kolonial historia i Panama City och Panamakanalen till vackra karibiska stränder och inhemska stammar i San Blas-arkipelagen. Upptäck Panamas höjdpunkter på kort tid.
Läs mer
8 dagar eller längre
DECEMBER - APRIL
från 25 450:-

Familjeäventyr i Panama

På denna spännande familjeresa i Panama börjar du äventyren i Panama City, möter regnskogens urinvånare Emberá i Chagres och Soberiana National Park. Du fortsätter med att utforska urbefolkningen Kunas oförstörda gemenskap och njuter av de vackra stränderna i San Blas. Du fortsätter sedan till öarna Bocas del Toro vid gränsen till Costa Rica. Resan avslutas med några sköna dagar med sol, bad och strand.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 41 950:-
från 39 950:-

Djungelvandring och Panamas urinvånare

Gör en oförglömlig djungelvandring i ett av Centralamerikas mest avlägsna regnskogar. Bo bland Emberás urbefolkning och kom nära livet, kulturen och regnskogens flora och fauna i Darien National Park. Utforska paradisöarna i San Blas på egen hand och njut av Panamas vackraste stränder och blåaste vatten. Du får också möjlighet att möta de färgstarka urinvånarna Kuna här i detta naturparadis.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 43 450:-
Panama på egen hand

Res på egen hand i Panama

Res runt i Panama i ditt eget tempo. Detta reseförslag ger dig en bra start på resan med transfer från flygplatsen och två övernattningar i Panama City samt en stadsrundtur och ett besök vid Panamakanalern. Härifrån fortsätter du ditt äventyr på egen hand
Läs mer
Upp till 30 dagar
DECEMBER - APRIL
från 19 450:-

Nära kulturen på Kuba och i Panama

Dyk ner i två helt olika kulturer på denna resa som kombinerar Kuba och Panama. Upplev färggranna kolonialhus, gamla amerikanare, tobaksodlingar och revolutionshistoria i Kuba, och se fram emot att utforska Panamakanalen, infödda stamfolk och lockande paradisöar.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 39 450:-

Det bästa av Nicaragua, Costa Rica & Panama

Detta reseäventyr bjuder på den historiska kolonistaden Granada, den aktiva vulkanen Masaya, det unika djurlivet och vackra naturen i La Fortuna, karibisk stämning och paradisstränder vid Puerto Viejo och Bocas de Toro, och avslutas med en utflykt till Panamakanalen. Här får du allt det bästa av Nicaragua, Costa Rica och Panama!
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 47 450:-

Familjeresa till Panama & Costa Rica

Detta familjeäventyr tar er med på djungeltrekking hos ursprungsbefolkningen Emberá i Panama. Därefter fortsätter resan till Tortuguero National Park i Costa Rica där unika djurupplevelser väntar er. Resan avslutas med en avkopplande badsemester vid den karibiska kusten på Shawandha Ecolodge vid Puerto Viejo.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
från 27 950:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: