Sök
Sök
Seychellerna

Resor till Seychellerna

Med en paradisö efter den andra är Seychellerna det närmaste man kommer en semester på en orörd tropisk ö. Här kan du i lugn och ro njuta av några av världens bästa, vackraste och mest romantiska stränder. För den aktiva resenären finns det också unika möjligheter för dykning och vattensporter.

Seychellerna består av 115 korall- och granitöar i Indiska oceanen. Eftersom ungefär hälften av dessa avlägsna öar består av naturreservat och nationalparker har landet lyckats bevara sin unika natur och kultur. Dessutom finns det begränsningar för antalet besökare i landet, vilket förstärker upplevelsen av ett isolerat paradis. Det passar utmärkt att besöka mer än en ö när du reser till Seychellerna. Besök till exempel öarna Mahé, La Digue eller Praslin, där frodiga bergslandskap, nationalparker samt romantiska stränder och hotell ligger vid havet.

Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman reseförslag till Seychellerna. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Få erbjudanden Boka ett möte
2 resultat
Reseförslag att inspireras av (Skandinavien T/R)
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: