Nedan kan du se några spännande resor till Seychellerna som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Seychellerna.

Visa 3 upplevelser

Upplev Seychellerna med segelbåt

Drömmer du om vind i seglen, kristallklart vatten och några av världens vackraste stränder? Då är vår intima seglats på sju dagar i Seychellernas övärld något för dig! Du bor i egen hytt, och ombord på båten är det enda du ska bekymra dig om att njuta av vackra utsikter, inta läckra måltider och bada i det inbjudande havet. Snorkelutrustning, paddle boards, kajaker och fiskeutrustning finns ombord för när du vill byta soldyrkandet mot aktiviteter.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 42 950:-

Aktiv semester på Seychellerna

Seychellerna är inte bara paradisstränder och badsemester. Här kan du också krydda avkopplingen på stranden med dykning, snorkling, surfing och paddleboards, samt vandringar i de vackra omgivningarna.
Läs mer
14 dagar
ÅRET OM
från 29 450:-

Öluffa på Seychellerna

Seychellerna är en drömdestination för många. Stämningen är avslappnad och bjuder in till både avkoppling och utforskning av land och hav. Seychellerna har några av världens vackraste stränder med vit sand, blått hav och palmer som vajar i vinden.
Läs mer
11 dagar
ÅRET OM
från 28 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF