Sök
Sök
Seychellerna

Resor till Seychellerna

Med en paradisö efter den andra är Seychellerna det närmaste man kommer en semester på en orörd tropisk ö. Här kan du i lugn och ro njuta av några av världens bästa, vackraste och mest romantiska stränder. För den aktiva resenären finns det också unika möjligheter för dykning och vattensporter.

Det avskilda paradiset
Seychellerna består av 115 idylliska korall- och granitöar i Indiska oceanen. Eftersom ungefär hälften av dessa avlägsna öar består av naturreservat och nationalparker, har landet lyckats bevara sin unika natur och kultur, Dessutom finns det begränsningar för antalet besökare i landet, vilket förstärker upplevelsen av ett isolerat paradis. Det passar utmärkt att besöka mer än en ö när du reser till Seychellerna. Besök till exempel öarna Mahé, La Digue eller Praslin, där frodiga bergslandskap, nationalparker samt romantiska stränder och hotell ligger vid havet.

Seychellernas unika natur
Naturen på Seychellerna är vacker och oförstörd, och det finns fler nyanser av blått och grönt än det finns ord för. Här finns möjlighet att uppleva skogklädda berg med vacker utsikt, bländande vita stränder och kristallklart vatten. Det finns frodiga oaser med bananträd och kokospalmer, där du kan hitta kokosnötter på upp till 20 kilo. Du kan också njuta av en väldoftande promenad på en teplantage eller beundra blommorna i en av landets orkidéplantager. I Seychellerna ligger en av världens största korallöar, och här har du möjlighet att uppleva den mycket speciella landsköldpaddan, som endast finns naturligt i Seychellerna och på Galápagosöarna i Ecuador.

Oslagbar dykning
Under havsytan finns det ännu fler fantastiska upplevelser. Seychellerna omges av otroligt klart vatten, och det lugna havet bjuder in att utforska livet under ytan. Stim av underbart färgglada fiskar, stora rockor, bläckfiskar och enorma labyrinter av koraller gör undervattensäventyret till ett paradis för dem som gillar att snorkla och dyka.

Vi skräddarsyr resor till Seychellerna. Kontakta oss för erbjudanden och rådgivning.

Få erbjudanden Boka ett möte
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: