Vi är Winberg Travel – din personliga resebyrå! Winberg Travel grundades redan 1969 och genomförde vår första kulturrundresa till Thailand 1976 och har sedan fortsatt att göra världen större och större.

Numera skräddarsyr vi resor runt om i hela världen med fokus på upplevelser och äventyr. Att skräddarsy sin resa betyder att vi tillsammans bokar er resa efter just era önskemål. Vi bokar alltid reguljärflyg för att ha större flexibilitet över när man reser. Vi handplockar hotell, utflykter och transfer för att alltid kunna hitta något som passar. Vi förmedlar också flygbiljetter samt bokar grupp- och konferensresor till företag, skolor och föreningar över hela landet.

Winberg Travel ägs sedan 1 mars 2018 av Jysk Rejsebureau i Danmark som också producerar och säljer högkvalitativa paketresor. Tillsammans skräddarsyr vi årligen cirka 20 000 äventyrliga resor till hela världen. Våra skickliga resekonsulter, som tillsammans har rest i över 140 länder, sitter redo, i butik, på telefon eller via datorn, för att hjälpa dig att skapa den perfekta drömresan utifrån dina önskemål.
Genom Jysk Rejsebureau har vi tillgång till ett nätverk av servicekontor i Thailand, Vietnam, Indien, Kina, Nepal och Indonesien.

Att skräddarsy din resa och att resa på egen hand - långt från de mest turistiga områdena, där lokalbefolkningen bor och lever - är din chans att komma nära kulturerna och länderna du besöker. Så reser vi själva, och det kommer vi fortsätta med. För det är där asfalten slutar och vägarna blir till stigar som de största och mest minnesvärda upplevelserna väntar. Det är här du upptäcker världen, på riktigt.

Vill du veta mer om Winberg Travel? Fortsätt läsa här, där du kan läsa om fördelarna med att resa med Winberg Travel, vår historia och våra värderingar.

Upplev tryggheten på din resa med Winberg Travel

 • Paketreselagen: Om du bokar en resa hos oss, med minst flyg och hotell, omfattas du av paketreselagen. Det finns mycket stora fördelar, både praktiska och ekonomiska, med att köpa en paketresa genom en resebyrå. Innehåller din resa till exempel en kryssning på Galapagos, och du blir försenad på vägen dit, ser vi till att hjälpa dig så att din resa kan genomföras på bästa möjliga sätt - även om båten inte nödvändigtvis väntar på dig. En slags "gratis extra försäkring".
 • Resegarantifonden: Winberg Travel är självklart medlem i Resegarantifonden. Om du har köpt en paketresa genom ett företag som omfattas av Resegarantifonden får du bästa täckningen vid en eventuell konkurs.
 • Dygnet runt-bemannad nödtelefon: Är du kund hos Winberg Travel kan du nå vår nödtelefon dygnet runt om det skulle uppstå problem på din resa.
 • Vi hjälper dig med klagomål och ansökningar om kompensation till våra samarbetspartners.
 • Vi är IATA-ackrediterade
 • Vi är medlemmar i branschorganisationen SRF - Svenska Researrangörsföreningen för att hålla oss uppdaterade gällande lagar, förordningar och regleringar inom resebranschen.
 • Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut till fullo

Få rådgivning och personlig service hos Winberg Travel

 • Du kopplas till en personlig resekonsulent som är expert på det/de land/länder som du vill besöka.
 • Du kan dra nytta av reseexperternas specialkunskap om de länder du vill besöka.
 • Vi kan förboka unika utflykter och upplevelser runt om i världen.
 • Du får tillgång till ett nätverk av servicekontor runt om i världen.
 • Du sparar tid i planeringen, och vi tar hand om allt praktiskt i samband med din resa.

Vi kan ge råd om bland annat:
 • Reseförsäkring och avbeställningsförsäkring
 • Biljettändringar, avbokning osv.
 • Visum och visumansökningar
 • Reseformer och resrutter
 • Realistisk resebudget
 • Rådgivning kring bästa tiden på året att resa till olika länder
 • Information kring högtider, helger och festligheter på resmålet
 • Minimal tidsförbrukning – vi ordnar allt det praktiska

Fler fördelar och rabatter med Winberg Travel


Hos Winberg Travel ser vi det som vår främsta uppgift att dela med oss av vår kunskap om världen


Hos Winberg Travel bor rese- och äventyrslusten i hjärtat på oss alla. Därför reser vi så ofta vi kan, och när vi kommer hem från våra äventyrsresor runt om i världen ser vi alltid fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och lokala kännedom samt berätta de udda historierna för våra kunder och kollegor.

Det är viktigt för oss på Winberg Travel att ge våra kunder den service och uppmärksamhet de behöver. Vi strävar efter att kunna uppfylla alla kunders resedrömmar, oavsett destination och grad av äventyr. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och inspirerande och välkvalificerad rådgivning om resor, upplevelser och utrustning.

En av våra kärnkompetenser bygger på önskan att kunna hjälpa och betjäna våra kunder under resan. Därför har vi i samarbete med vår internationella partner, Go Beyond, etablerat ett nätverk av servicecenter runt om i världen, som är en gratis service för alla kunder hos Winberg Travel. Läs mer om våra servicecenter här.
I samspråk med rangerguiden jessica i Kibale under gorillaspaning

VÄRDERINGAR SOM KÄNNETECKNAR OSS SOM FÖRETAG


Informella - en avslappnad och jordnära arbetsplats
Som företag värderar vi en öppen dialog och en öppen och humoristisk ton. På vårt kontor har vi en avslappnad, trevlig och familjär stämning där alla ska känna sig välkomna. I vårt samarbete med kunder och samarbetspartners kommunicerar vi på lika villkor och med ömsesidig respekt för varandra och våra olikheter.

Målmedvetna - vi kan, vill och vågar
Vi strävar alltid efter att vara bland de bästa resebyråerna i Sverige. Vi arbetar dynamiskt och innovativt för att kunna erbjuda nya produkter och arrangemang. Genom vårt stora engagemang och motivation för resor lyckas vi med våra mål och skapar goda resultat gång på gång.

Äventyrliga - vi testar äventyren före dig
Vår nyfikenhet på världen är drivkraften bakom vårt arbete. När vi reser ut i världen strävar vi efter att tänka på gränser och resmönster i en värld som både är vår produkt, arbetsplats och passion. Det vi själva upplever på våra resor brinner vi för att dela med oss av till andra och genom vår kreativitet, våra ibland lite galna idéer och vårt kritiska sinne skapar vi nya möjligheter för unika reseupplevelser. Vi menar att de upplevelser du själv är med och skapar blir de mest minnesvärda, och genom att dela med oss av våra personliga reseerfarenheter inspirerar vi våra kunder att skapa sina egna upplevelser och förverkliga sina resedrömmar.

VÄRDERINGAR SOM KÄNNETECKNAR OSS SOM FÖRETAG

Professionella - den kompetenta och kompletta resebyrån
Vi är ett professionellt företag med lång erfarenhet, vi är stolta över vårt arbete och våra produkter. Vi är kunniga och seriösa, både mot och med våra kunder och våra samarbetspartners. Genom facklig skicklighet ger vi en enhetlig och ärlig kundservice med respekt för våra kunders önskemål, förväntningar och ekonomi. Vi är medlemmar i branschorganisationen Svenska Resebyråföreningen för att hålla oss uppdaterade gällande lagar, förordningar och regleringar inom resebranschen. Vi lyssnar alltid på återkopplingen från våra kunder för att bli ännu bättre - trovärdighet och respekt är nyckelord hos oss. För den enskilde kunden innebär det att vi är engagerade i att skapa en unik drömresa för var och en.

Lagspelare - tillsammans är vi starkast
Winberg Travels samlade expertis och professionalism skapar kreativa och annorlunda lösningar på våra kunders efterfrågan. Det bidrar till att göra företaget till en spännande och utmanande arbetsplats och en attraktiv samarbetspartner för kunder och lokala aktörer. I vårt samarbete är vi öppna både för att ge och ta emot feedback. Det är viktigt för oss att vi är ärliga och håller det vi lovar. Vi är alla ambassadörer för Winberg Travel – vi är stolta och glada för vår arbetsplats.

Empatiska - vi visar förståelse för varandra, lokalt och globalt
Vi möter varandra och vår omvärld med förståelse och empati, precis som vi accepterar olika åsikter och mångfald. När vi hjälper våra kunder med deras resor är vi med hela vägen från början till slut. Vi lyssnar på kundens behov med uppriktigt intresse och respekterar olika önskemål och idéer. Vi skapar trygghet och är tillgängliga före, under och efter resan. Vi engagerar oss i vår omvärld och intresserar oss för lokala förhållanden ute i världen. På så sätt möter vi världen och våra kunder med hjärtat, i ögonhöjd.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: