Vi är Winberg Travel – din personliga resebyrå! Winberg Travel grundades redan 1969. Vi genomförde vår första kulturrundresa till Thailand 1976 och har sedan fortsatt att göra världen större och större.

Numera skräddarsyr vi resor runt om i hela världen med fokus på upplevelser och äventyr. Att skräddarsy sin resa betyder att vi tillsammans bokar er resa efter just era önskemål. Vi bokar alltid reguljärflyg för att ha större flexibilitet över när man reser. Vi handplockar hotell, utflykter och transfer för att alltid kunna hitta något som passar. Vi förmedlar också flygbiljetter samt bokar grupp & konferensresor till företag, skolor och föreningar över hela landet.

Winberg Travel ägs sedan 1 mars 2018 av Jysk Rejsebureau i Danmark som också producerar och säljer högkvalitativa paketresor.

Resebyrån är IATA-ackrediterad och ställer naturligtvis resegarantier. Vi är medlemmar i branschorganisationen SRF - Svenska Researrangörsföreningen för att hålla oss uppdaterade gällande lagar, förordningar och regleringar inom resebranschen. Vi bokar inte de flygbolag som svartlistats av Europeiska kommissionen och vi har antagit och iakttar den arbetsplatspolicy som tagits fram av ECPAT Sverige. Vi bokar inte heller elefantridning eller annan turistunderhållning med vilda djur.

När man väljer Winberg Travel som researrangör för sin paketresa omfattas man alltid av Paketreselagen. Genom vårt moderföretag har vi tillgång till ett nätverk av servicekontor i Thailand, Vietnam, Indien, Kina, Nepal och Indien.

Att skräddarsy sin resa och resa på egen hand är en chans att komma tätt intill länder och kulturer på ett helt unikt sätt. Det är så vi själva reser och det kommer vi fortsätta med. För det är där asfalten slutar och vägarna blir till stigar som de största upplevelserna väntar…

Trevlig resa!
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF