Sök
Sök
Winberg Travel personal

Om Winberg Travel

På Stora Torg mitt i Eslöv ligger Winberg Travel, en personlig fullserviceresebyrå, som grundades redan 1969. Winberg Travel kom då att bli känd som en av Sveriges ledande arrangörer av högkvalitativa bussresor. Vi genomförde vår första kulturrundresa till Thailand 1976 och den första golfresan till samma land gick av stapeln 1986. Winberg Travel ägs sedan 1 mars 2018 av Jysk Rejsebureau i Danmark som också producerar och säljer högkvalitativa paketresor.

Idag fungerar Winberg Travel dels som en traditionell resebyrå där vi servar kunder i hela landet med rundresor, golfresor samt skräddarsydda paketresor. Vi förmedlar också flygbiljetter, bussresor och charterarrangemang etc. Winbergs bokar även grupp & konferensresor till företag och föreningar över hela landet.

Resebyrån är IATA-ackrediterad och ställer naturligtvis garantier till Kammarkollegiet. Vi är medlemmar samt representerade i styrelsen i branschorganisationen SRF - Svenska Resebyråföreningen för att hålla oss uppdaterade gällande lagar, förordningar och regleringar inom resebranschen. Vi är även medlemmar i sammanslutningen Travel Support som säkrar att vi har de bästa avtalen på flyg och andra reseprodukter. Vi bokar inte de flygbolag som svartlistats av Europeiska kommissionen och vi har antagit och iakttar den arbetsplatspolicy som tagits fram av ECPAT Sverige. Vi bokar inte heller elefantridning eller annan turistunderhållning med vilda djur.

När man väljer Winberg Travel som researrangör för sin paketresa omfattas man alltid av Paketreselagen. Genom vårt moderföretag har vi tillgång till ett nätverk av servicekontor i Thailand, Vietnam, Indien, Kina, Nepal och Indien.

Att skräddarsy sin resa och resa på egen hand är en chans att komma tätt intill länder och kulturer på ett helt unikt sätt. Det är så vi själva reser och det kommer vi fortsätta med. För det är där asfalten slutar och vägarna blir till stigar som de största upplevelserna väntar…

Trevlig resa!
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: