När Winberg Travel startade på 60-talet blev vi snabbt kända som en av Sveriges ledande arrangörer av högkvalitativa bussresor. Vi genomförde vår första kulturrundresa till Thailand 1976 och den första golfresan till samma land gick av stapeln 1986.
Winberg Travel ägs sedan 1 mars 2018 av Jysk Rejsebureau i Danmark som också producerar och säljer högkvalitativa paketresor.

Idag fungerar Winberg Travel dels som en traditionell resebyrå där vi servar kunder i hela landet med skräddarsydda paketresor och rundresor med svensk reseledare. Vi förmedlar också flygbiljetter. Winberg bokar även grupp- och konferensresor till företag och föreningar över hela landet.

Reseföredrag
Få tips, inspiration och idéer på någon av våra spännande reseföreläsningar - som finns både fysiskt i vår butik i Malmö och digitalt via våra webinarier. Alla våra föredrag är gratis men antal platser är begränsade, så anmäl dig i god tid. Se en överblick över alla våra webinarier och anmäl dig här.


Skräddarsydda resor
Winberg Travel skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Våra beresta och erfarna reserådgivare är specialister på att skräddarsy resor och kan hjälpa dig med det mesta som rör din resa. Eftersom vi just skräddarsyr och alltid ger personlig service går det inte att boka sin resa online. Så boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så kan vi hjälpa dig när det passar dig bäst!

Du kan naturligtvis alltid skicka oss en offertförfrågan på vår hemsida, så kontaktar vi dig för att planera och boka din resa tillsammans. Vi bokar flyg, hotell, transfer, hyrbil, utflykter och upplevelser. Vårt mål är att överträffa dina drömmar!

Adress

Winberg Travel
Norra Vallgatan 60
211 22 Malmö

Mail:
info|wt.se

Telefon
040-645 04 90

Öppettider:
Vardagar mellan 10.00-16.00


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: