Sök
Sök
Res med barn

RES MED BARN

Tropisk värme och främmande kulturer är en personlig upptäcktsresa för de flesta föräldrar – och inte minst för deras barn…

De flesta har fjärilar i magen inför en långresa och när minstingarna skall med blir fjärilarna stora som pelikaner. Och inte blir det bättre när självutnämnda reseexperter och domedagsprofeter lägger sig i och stör planeringen med ”goda råd” och illavarslande profetior. Visst finns det praktiska detaljer man måste ha ordning på när man reser med små barn men som grundregel klarar barn långt mer än vad man själv gör.

Vi på Winberg Travel kan hjälpa er att boka sittplatser på flyget, vissa bolag tar ut en kostnad för detta dock. Reser man med barn under 6 månader som väger mindre än 10 kilo erbjuder många flygbolag en korg att hänga på väggen under själva flygningen. Barn under 2 år har ingen egen stol. Man kan också beställa specialmat för barn, det är också en bra ide att ta med lite kex eller russin att fördriva tiden med. Vid start och landning är det ibland bra att ha något att dricka med sugrör eller en napp att suga på för att lätta på trycket.


Smarta packtips för resor med barn.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: