Winberg Travel servar kunder i hela landet med rundresor samt skräddarsydda paketresor. Vi förmedlar också flygbiljetter. Winbergs bokar även grupp & konferensresor samt skolresor till företag, föreningar och skolor över hela landet.

Hos oss kan du arbeta som Travel Consultant, vi anställer också guider/reseledare på frilansbasis.


Travel Consultant

Som Travel Consultant på Winberg Travel arbetar du med hela världen när du skräddarsyr drömresor åt förväntansfulla kunder. Det är viktigt att du inte bara har en gedigen utbildning och erfarenhet utan att du också är lyhörd inför kundens önskemål och behov. Arbetet som Travel Consultant består i att vägleda kunderna med hjälp av sina egna erfarenheter och den egna kunskapen om resor och världens alla länder.

Som Travel Consultant skall man dessutom administrera ett flertal boknings- och administrationssystem, speciellt viktigt är att man både kan och är riktigt vass på att boka flyg i någon av de stora GDS:erna. Arbetet kräver att man är både strukturerad och noggrann. Som Travel Consultant krävs också att man har stor egen erfarenhet av resor - meriterande är långresor utanför Europa till Winberg Travels destinationer. Man skall också vara service minded, säljorienterad och ha passion för resor, både sina egna och kundernas.


Reseledare

Winberg Travel genomför ett antal vandrings- och kulturrundresor och då anställer vi ibland frilansande reseledare. Som reseledare krävs att man har dokumenterad erfarenhet av resor med grupp till det specifika resmål som är aktuellt och att man kan representera Winberg Travel på ett sätt som kunderna uppskattar och är nöjda med.


Se lediga tjänster och ansök här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: