Sök
Sök
Singapore

Resor till Singapore

Singapore är en ö, ett land och en storstad på en och samma gång. Här finns ca 3,5 miljoner invånare, i huvudsak kineser, malajer och indier. Singapore är känt för att vara ett modernt, västinfluerat och mycket rent och välordnat land mitt i Fjärran östern. Tar man sig tid döljer storstaden små, spännande fickor av kaos, lugna parker, vackra strandpromenader och människor som trots ett lite kyligt förstahandsintryck är varma, vänliga och imponerande toleranta inför det etniska mångfald som utgör Singapores invånare.

Många resenärer passar på att göra ett stopp i Singapore på sin resa runt i Asien eller på väg till eller från Oceanien. Man kan utnyttja sitt stopp här både till shopping, storstad och sol & bad – eller varför inte ett besök på Legoland!

Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Singapore. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen. Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!
3 resultat
Reseförslag att inspireras av (Skandinavien T/R)
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: