Sök
Sök
Machu Picchu, Peru

Latinamerika & Karibien

Dansglada rytmer, frodig regnskog, mäktiga berg och sköna stränder hittar man i Latinamerika och Karibien. En världsdel med tempo, soliga leenden, livsglädje och skön, avslappnad livssyn.
Här finns mängder av platser att besöka men oavsett vad och vilka man väljer så är Latinamerika och Karibien ytterligheternas plats på vår jord med de högsta och största vattenfallen, den största regnskogen och de mest avlägsna öarna.

Låt dig inspireras av vårt utbud, ring oss och låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt karibiska och latinamerikanska äventyr!
Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag

Argentina

Argentina är ett land för passionerade livsnjutare. Det saftiga oxköttet smälter på tungan och den välsmakande glassen gör det i mer bokstavlig bemärkelse. Vinet dricks för smaken och inte för effekten. Berusningen kommer istället från tangon, den passionerade dansen som förför oss alla.
Läs mera

Aruba

Arubas pastellfärgade huvudstad har spansk-karibisk-holländsk arkitektur. Här kan man häpna över lyxkryssare som lägger till, fnittra åt amerikanska turister i Hawaii-skjortor, shoppa diamanter – eller ta en svalkande limedrink på baren Iguana Joe’s. Det är dock stränderna som lockar mest och här tillbringar de flesta större delen av sin vistelse. Varm mjuk sand, Karibiska havet i blå nyanser, pelikaner som surfar på vindarna.
Läs mera
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Colombia

Colombia osar äventyr. Det vackra och mångsidiga landet har en stark och fascinerande historia – på gott och ont. Colombia har lite av allt. Anderna, Amazonas regnskog, en karibisk atmosfär, koloniala städer, bortglömda städer (Lost City), kaffe och kanske den vänligaste befolkningen i hela Sydamerika. Colombia ligger utanför de vanliga resmålen, men är nu mer tillgängligt än någonsin tidigare.
Läs mera

Costa Rica

Costa Rica passar utmärkt för aktiva äventyrare, djurälskare, kaffeentusiaster och naturälskare. Landet har nämligen gott om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, är berikat med ett fantastiskt djurliv och välkomnar dig med sitt väldoftande kaffe och en fantastiskt frodig och färgstark natur.
Läs mera

Curaçao

Curaçao - här njuter du av långa stränder, hav och sol. Ön ligger utanför orkanbältet och temperaturen är behaglig året om. Runtom på landsbygden finns strutsfarmar och plantagehus som en kontrast mot den karga naturen.
Läs mera
Jättesköldpaddorna på Galapagos kan väga upp till 270 kilo och en livslängd på upp till 120 år

Ecuador

Ecuador är ett paradis för djur- och naturälskare – ja faktiskt för alla! Med stolthet presenterar detta lilla land de majestätiska Anderna, den djupa Amazonasdjungeln, den vackra kusten och för att inte tala om de fantastiska Galapagosöarna.
Läs mera
De gamle biler i Cuba bidrager til den afslappede atmosfære

Kuba

Känn den kubanska värmen och rytmen i stämningsfulla Havanna och den avslappnade atmosfären på de otaliga exotiska stränderna som ön är omgiven av. I kubanernas själ finns inte bara den livliga salsamusiken och fartfylld dans, utan även själva livsglädjen.
Läs mera
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Mexico

Mexiko bjuder på något för alla smaker. Landets förtrollande indiansägner, övervuxna gröna ruiner, vajande palmer på långa sandstränder, livliga storstäder, små dammiga byar och ett nästan ändlöst antal olika sorters chillifrukter. Och allt ackompanjeras av befolkningens leende vänlighet och landets färggranna kultur.
Läs mera
San Blas øerne

Panama

Panama är det relativt okända land som binder samman den amerikanska kontinenten och spelar en avgörande roll i dialogen mellan Nord- och Sydamerika. Det är också det land som förbinder Atlanten med Stilla Havet. En icke oansenlig bit i världshistoriens stora pussel.
Läs mera
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley

Peru

Peru kan beskrivas som en hel kontinent i ett land. I Peru hittar du allt från ändlös öken till de skyhöga topparna i Anderna och Amazonas djupa regnskog. Njut av långa kuststräckor med riktig strandstämning, pulserande städer, snöklädda vulkaner, imponerande inkaruiner och forsande floder.
Läs mera

Tobago

Börja din resa i Karibien på Tobago - landet utan brådska! Man kan väl inte annat än älska en plats där årets största händelse är en getkapplöpning och där Sunday School betyder party en söndag kväll? Tobago är sällsynt vackert med världsberömda stränder som Pigeon Point med sina kritvita stränder, kristallklara vatten och läckra atmosfär. Här badar man, solar man men man har också familjeparty i de stora badhytterna som finns längs stranden, man orkar ju inte vara i solen hela tiden. Hit tar man med sig en kylväska, öl, matsäck och solstolar. Barnen badar & leker, pappa sover och mamma & mormor småpratar om livet....
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: