Sök
Sök
Machu Picchu, Peru

Latinamerika & Karibien

Dansglada rytmer, frodig regnskog, mäktiga berg och sköna stränder hittar man i Latinamerika och Karibien. En världsdel med tempo, soliga leenden, livsglädje och skön, avslappnad livssyn.
Här finns mängder av platser att besöka men oavsett vad och vilka man väljer så är Latinamerika och Karibien ytterligheternas plats på vår jord med de högsta och största vattenfallen, den största regnskogen och de mest avlägsna öarna.

Låt dig inspireras av vårt utbud, ring oss och låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt karibiska och latinamerikanska äventyr!
Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag

Argentina

Argentina är ett land för passionerade livsnjutare. Det saftiga oxköttet smälter på tungan och den välsmakande glassen gör det i mer bokstavlig bemärkelse. Vinet dricks för smaken och inte för effekten. Berusningen kommer istället från tangon, den passionerade dansen som förför oss alla.
Läs mera
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Colombia

Colombia osar äventyr. Det vackra och mångsidiga landet har en stark och fascinerande historia – på gott och ont. Colombia har lite av allt. Anderna, Amazonas regnskog, en karibisk atmosfär, koloniala städer, bortglömda städer (Lost City), kaffe och kanske den vänligaste befolkningen i hela Sydamerika. Colombia ligger utanför de vanliga resmålen, men är nu mer tillgängligt än någonsin tidigare.
Läs mera

Costa Rica

Costa Rica passar utmärkt för aktiva äventyrare, djurälskare, kaffeentusiaster och naturälskare. Landet har nämligen gott om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, är berikat med ett fantastiskt djurliv och välkomnar dig med sitt väldoftande kaffe och en fantastiskt frodig och färgstark natur.
Läs mera
De gamle biler i Cuba bidrager til den afslappede atmosfære

Cuba

Känn den kubanska värmen och rytmen i stämningsfulla Havanna och den avslappnade atmosfären på de otaliga exotiska stränderna som ön är omgiven av. I kubanernas själ finns inte bara den livliga salsamusiken och fartfylld dans, utan även själva livsglädjen.
Läs mera
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley

Peru

Peru kan beskrivas som en hel kontinent i ett land. I Peru hittar du allt från ändlös öken till de skyhöga topparna i Anderna och Amazonas djupa regnskog. Njut av långa kuststräckor med riktig strandstämning, pulserande städer, snöklädda vulkaner, imponerande inkaruiner och forsande floder.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: