Sök
Sök
Legendarisk tågresa mellan Aguas Calientes och Ollantaytambo

Legendariska tågresor

Att resa med tåg är en historisk reseform. Det är en kombination av avkoppling, upplevelser och oförglömliga möten med människor.

På de legendariska tågresorna kan du känna historien vingslag i takt med tågets dunkande och utsiktens ständiga växling. Resan på tåget är en separat del av resan och inte bara en resa från a till b. Här uppstår även märkliga möten med lokalbefolkningen. Här får själen tid att ställa om och göra sig redo för resans nästa del. Här är lugnet och tiden en trevlig reskamrat.

Vi har valt ut följande legendariska tågresor som, vi anser, ger både en fantastisk upplevelse och är en trevlig transportform.

3 resultat
Utvalda tågresor
Från: 14 995:-
New York, USA

New York och Washington

Detta reseförslag bjuder på cykelturer i storstäderna, söndagsgospel i Harlem, helikoptertur över Manhattan och tågresa mellan städerna. Dessutom finns det också gott om tid att utforska städerna på egen hand.

Reslängd: 9 dagar

The Ghan, Australien

Med tåg i Australien

Upplev Australiens oändliga vidder. Ta tåget och njut av bekvämligheten medan de ödsliga och karga landskapen lugnt glider förbi.

Reslängd: Variabel

Att resa med tåg i Kanada

Med tåg i Canada

Ett fantastiskt sätt att uppleva Kanada på är att resa med tåg. Kanada erbjuder en mängd unika tågresor där du kan njuta av landets vackra natur och fantastiska städer.

Reslängd: 1-15 dagar

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: