Sök
Sök

Nordamerika

Från Grönlands inuiter till Mayaindianerna i Mexiko - oavsett om det var Leif Eriksson eller Christofer Columbus som upptäckte den nya världen har vi svenskar rest västerut i många århundraden.

Låt fantasin flöda fritt och lev drömmarna - gräva guld i USA, filmfestival i Toronto, grottdykning i en cenote i Mexiko, Floridas träskmarker eller road trip på Hawaiis vackra öar. Med sofistikerad infrastruktur och oändliga möjligheter är denna kontinent ett oöverträffat äventyr.

Hos Winberg Travel har vi massor av erfarenhet och spännande resor i bagaget. Kontakta oss så skräddarsyr vi din drömresa till USA!


Det er ikke kun mennesker der der nyder den smukke natur ved Moraine Lake

Kanada

Kanada är världens näst största land och hela 240 gånger större än Sverige. Spännande storstäder som Toronto och Vancouver lockar. På sommaren är Kanada perfekt för vandringar, cykeläventyr, fiske, forsrännning och upplevelser i natursköna och orörd natur. Vintertid kan man här uppleva den mest fantastiska skidåkning i välkända orter som Jasper och Banff.
Läs mera
Bison på afveje ved Emerald Pool i Yellowstone

USA

Landets slogan, ”USA är möjligheternas land”, håller vad den lovar. Ta dig tid att uppleva den fantastiska mångfalden. USA är nämligen mycket mer än hamburgerkedjor, bilar och skyskrapor.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: