Nedan kan du se några spännande resor till Laos som våra reseexperter på Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Laos.

Visa 5 upplevelser

Laos – kort & gott

Vill du uppleva en av de små, orörda pärlorna i Sydostasien, som är full av historia, charm och fantastisk natur? Vi har länge förutspått att Laos kommer bli nästa populära destination i Asien, men än så länge lever landet fortsatt i sin stilla lunk – och kanske är det just därför som stämningen är så härligt avslappnad och upplevelserna fortfarande så autentiska.
Läs mer
11 dagar
NOVEMBER - FEBRUARI
från 34 950:-

En bit av Laos och strandsemester i Thailand

Följ med på en båttur på Mekongfloden och upplev den charmerande staden Luang Prabang i Laos orörda paradis. Kombinera upplevelserna i Laos med ö-semester i härliga Thailand, där du bjuds på äventyr i Chiang Mai, Bangkok och på den idylliska ön Koh Kood.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 450:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig biljett jorden runt

Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii och USA. Upplev kontrasterna i Sydostasien, dyk bland färgrika fiskar på Stora barriärrevet, surfa "som ett proffs" på Hawaii och uppleva den ultimata friheten på en roadtrip i USA.
Läs mer
3-12 månader
från 21 150:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På äventyr i Himalaya, Ganges och Sydostasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien. Packa din ryggsäck och ge dig ut på en bildningsresa i Asien: vandra i Himalaya, besök buddhistiska tempel, dyk bland färgrika fiskar och känn storstädernas puls.
Läs mer
3-6 månader
från 15 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: