Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
3-6 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 10 650:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Asien: 200–400 kr.

Normal dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Asien: 400–600 kr.

Missa inte: Den friska luften när vandrar i Himalaya, stillheten i de buddhistiska templen, kittlet i magen när du dyker bland färgrika fiskar och shopping i Asiens storstäder.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

NEPAL
Nepal bjuder på snötäckta berg, korta och långa vandringar, vilda noshörningar och elefanter. Dra den friska luften in och låt det natursköna äventyret börja.

INDIEN
Indien är landet med mängder av olika kulturer och färgrika byggnader och tempel. Här hittar du också heliga kor på vägarna och inbjudande bodar med allt ditt hjärta önskar.

THAILAND
Thailand landet med många möjligheter. Här kan du vandra i bambudjungeln, forsränna på floderna, uppleva stillheten i ett buddhistiskt tempel och dyka bland färgrika fiskar och koraller.
Läs mer om Thailand
Praktisk information om Thailand

MYANMAR
Myanmar är en skattkista full av stora naturupplevelser och vackra kulturella sevärdheter som bara ligger och väntar på att öppnas. Invånarna möter dig med intresse och ett leende – för dem är turister en spännande inblick i omvärlden.

LAOS
Laos är ett avslappnat och lugnt land där tempot följer solens takt. Tack vare att landet varit isolerat under så många år är landets kultur intakt och ganska unik. Naturen i Laos är helt fantastisk och det bästa sättet att uppleva både kultur och natur är att prova några av Laos utmärkta kajakpaddlings- eller trekkingturer.

VIETNAM
Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. De många vackra bergen, gröna risfälten och ett välkomnande folk utgör grunden i en händelserik resa där du får uppleva Vietnams spännande kultur, natur och historia.
Läs mer om Vietnam

KAMBODJA
Kambodja bjuder på vackra tempel utan like i Asien och en mycket gästvänlig befolkning. Precis under ytan märker man fortfarande sorgen efter den svåra tiden under Pol Pot-styret.

MALAYSIA OCH SINGAPORE
Malaysia har både några av planetens äldsta regnskogar samtidigt som det är ett av två länder i världen där du kan möta vilda orangutanger. Se även när de stora havssköldpaddorna lägger ägg på stranden och njut av Singapores storstadsatmosfär.
Läs mer om Malaysia
Praktisk information om Malaysia

INDONESIEN:
Indonesien passar perfekt in på beskrivningen av drömmen om ett tropiskt och äventyrligt paradis. Här hittar du turkosfärgat hav, kritvita stränder, djup regnskog, exotisk mat och en välkomnande färgrik befolkning som har nära till ett leende. Indonesien är, förutom världens största skärgård, en nation med ett stort antal härliga och spännande kulturer.
Läs mer om Indonesien
Praktisk information om Indonesien

Resväg

Sverige Kathmandu Delhi Bangkok Singapore Sverige


flyg
resa på land
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Indien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter, Södra Indien

Södra Indien, Kerala Kochi

Winberg Travel och Winberg Travels servicecenter i Kerala ligger centralt i hjärtat av Kochi på samma gata som den berömda restaurangen Tea Pot. Charmiga Kerala bjuder på massor av spännande upplevelser; övernattning på husbåt i Keralas Backwaters, teplantager, trekking i bergen, ayurveda och skön avslappning på standen. Kerala är en bra plats att ha som bas för sin resa i Indien, du kan kombinera med Goa, norra Indien eller varför inte Sri Lanka?

Läs mer
Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Vårt servicecenter i Delhi ligger centralt inne i staden, mitt i ett område populärt speciellt bland backpackers nära tågstationen och shoppingområden.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF