Sök
Sök
Oceanien och Stilla Havet

Oceanien och Stilla Havet

Australien, Nya Zeeland och Söderhavet är ljud, ljus och sinnen. Didgeridoons ensamma ton – Maorifolkets eggande haka inför en rugby match - kokosnötens mjuka duns när den landar i sanden.

Här finns allt från palmkantade sandstränder till turkosblått hav i kombination med ökenlandskap och enorma bergsformationer. Geysrar, skojiga djur och oerhört vänliga och intressanta människor.

Ring oss och boka din egen, specialkomponerade rundresa i Australien eller Nya Zeeland - vill du bara njuta av Fiji, Samoa eller Cook-öarna med Rarotonga och Aitutaki så ordnar vi självklart det med!
Uluru/Ayers Rock, Australien

Australien

Australien - landet Down Under och det stora äventyret! Sofistikerad storstad som Melbourne, outbackäventyr i Alice Springs och magiska Uluru, Stora Barriärrevet och läckra, vackra Sydney. Glöm inte den förtrollande västkusten med mysiga Perth och UNESCO:s världsarv Shark Bay!
Läs mera
På Cooköarna kan man inte bara njuta av världens vackraste laguner utan även vandra och cykla!

Cooköarna

Drömmer du om Söderhavet och få uppleva några av världens vackraste stränder och laguner så är Cooköarna något för dig. Rarotonga och Aitutaki har några av Söderhavets vackraste stränder där du kan bada, sola, snorkla bland koraller och leva Robinsonliv.
Läs mera
Fiji lokale børn

Fiji

Det tropiska paradiset Fiji är synonymt med sol, bad och vatten. Landet med de många öarna bjuder på förstklassiga upplevelser oavsett om du vill ha avkopplande sol & bad, snorkling eller hisnande dykupplevelser, surfing eller rafting.
Läs mera
Nya Zeeland

New Zealand

Nya Zeeland bjuder på en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. I Nya Zeeland, i den avlägsna Antarktiska oceanen, kan du ge dig ut på vandring i både regnskog och glaciärområden, uppleva gejsrar och vulkaner, paddla kajak och simma med delfiner samt hoppa bungyjump och åka forsränning. Nya Zeeland är ett spännande resmål för både äventyrslystna backpackers och barnfamiljer i husbil.
Läs mera
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Samoa - Photographer: David Kirkland

Samoa

Hos Winberg Travel är vi specialister på att skräddarsy resor till Samoa. Vi kan rekommendera olika program och hjälper dig med hotell och utflykter. Missa inte Afu Au och Papapapaitai-vattenfallen, dykningen vid Palolo Deep Marine Reserve, snorkling bland sköldpaddor, möten med lokalbefolkningen bland byarna och de vackra stränderna vid Virgin Cove, Lalomanu, Tanu, Lanu och Salamumu.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: