Sök
Sök
Oceanien och Stilla Havet

Oceanien och Stilla Havet

Australien, Nya Zeeland och Söderhavet är ljud, ljus och sinnen. Didgeridoons ensamma ton – Maorifolkets eggande haka inför en rugby match - kokosnötens mjuka duns när den landar i sanden.

Här finns allt från palmkantade sandstränder till turkosblått hav i kombination med ökenlandskap och enorma bergsformationer. Geysrar, skojiga djur och oerhört vänliga och intressanta människor.

Ring oss och boka din egen, specialkomponerade rundresa i Australien eller Nya Zeeland - vill du bara njuta av Fiji, Samoa eller Cook-öarna med Rarotonga och Aitutaki så ordnar vi självklart det med!
Australien är oftast kärlek vid första ögonkastet - vi skräddarsyr din drömresa

Australien

Australien bjuder på allt från storslagen natur med tropisk regnskog, outback och öken till spännande aboriginsk kultur och en livlig, modern kultur. Dessutom finns några av världens mest kända sevärdheter i landet, som Uluru (Ayers Rock), Operahuset i Sydney och Stora barriärrevet, som är världens största korallrev.
Läs mera
Nya Zeeland

New Zealand

Nya Zeeland bjuder på en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. I Nya Zeeland, i den avlägsna Antarktiska oceanen, kan du ge dig ut på vandring i både regnskog och glaciärområden, uppleva gejsrar och vulkaner, paddla kajak och simma med delfiner samt hoppa bungyjump och åka forsränning. Nya Zeeland är ett spännande resmål för både äventyrslystna backpackers och barnfamiljer i husbil.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: