Sök
Sök
Asien, Chiang Rai Thailand

Asien

Asien är den sinnligaste av alla världsdelar där maten är som godast, stränderna som vitast och man välkomnas att delta i ceremonier där rökelsedoften ligger tung. Asien är som ett djupt andetag där sinnena exploderar av alla intryck.

Ingen annanstans har UNESCO så frikostigt men rättfärdigt förärat underverk, stora som små, med epitetet UNESCO:s Världsarv – en resa från den gamla staden i Lijiang, förbi Balis grönskande risfält och den rosa klippstaden Petra i Jordanien till drakarna på Komodoöarna i Indonesien.

Winberg Travel har arrangerat resor till Asien sedan 1976. Kontakta oss och låt oss skräddarsy din Asienresa så du får uppleva just de länder och platser du längtar efter att besöka!
Bromo, Indonesien

Indonesien och Bali

Indonesien passar perfekt in på beskrivningen av drömmen om ett tropiskt och äventyrligt paradis. Här hittar du klarblått hav, kritvita stränder, djup regnskog, exotisk mat och öppna, färgstarka personer som har nära till ett leende. Indonesien är, förutom världens största skärgård, en nation med ett stort antal härliga och spännande kulturer.
Läs mera
Marknad i Malaysia

Malaysia

Malaysia täcker en relativt liten yta, men lockar ändå med massor av olika upplevelser och vackra landskap. Här finns allt från djupa regnskogar, vackra tropiska stränder och rikt djurliv till ett livligt stadsliv i Kuala Lumpur.
Läs mera
En av Maldivernas vackra öar

Maldiverne

Maldiverna är en grupp vackra atoller i Indiska oceanen. Här ligger över 1000 små, platta korallöar som till större delen är obebodda. Maldiverna bjuder på en utpräglad solsemester i en paradismiljö med kritvita sandstränder och turkost vatten, men passar också perfekt för vattenaktiviteter, som dykning.
Läs mera
Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka är en grönskande tropisk ö med väldoftande teplantager och vita sandstränder. Du kan bland annat utmana ditt sinne med meditation och din kropp med dykning och cykling på mountainbike.
Läs mera
Longtail boat, Thailand

Thailand

Thailand är vidsträckt och erbjuder de vackraste stränderna, spännande kulturella upplevelser och ett oförglömligt och beroendeframkallande kök. Oavsett om du vill dyka efter exotiska fiskar och färgglada koraller, vandra i den tropiska djungeln eller ha enastående upplevelser till sjöss är Thailand ett land som smyger sig på resenärer i alla åldrar.
Läs mera
Vietnam

Vietnam

Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. Vackra berg, gröna risfält, ett välkomnande folk och en mängd skotrar utgör grunden för en händelserik resa i Vietnams spännande kultur, natur och historia.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: