Sök
Sök
Asien, Chiang Rai Thailand

Asien

Asien är den sinnligaste av alla världsdelar där maten är som godast, stränderna som vitast och man välkomnas att delta i ceremonier där rökelsedoften ligger tung. Asien är som ett djupt andetag där sinnena exploderar av alla intryck.

Ingen annanstans har UNESCO så frikostigt men rättfärdigt förärat underverk, stora som små, med epitetet UNESCO:s Världsarv – en resa från den gamla staden i Lijiang, förbi Balis grönskande risfält och den rosa klippstaden Petra i Jordanien till drakarna på Komodoöarna i Indonesien.

Winberg Travel har arrangerat resor till Asien sedan 1976. Kontakta oss och låt oss skräddarsy din Asienresa så du får uppleva just de länder och platser du längtar efter att besöka!
Munk ved Angkor Way, Cambodja

Kambodja

I Kambodjas förflutna möter man spännande kultur med mörka episoder. Khmerrikets ruinstad Angkor Wat ger en fascinerande inblick i det rika och märktiga khmerkulturen. Men Kambodja är mera än historia – här är storslagen natur och en stark befolkning som blickar framåt.
Läs mera
Följ med Winberg Travel på äventyr i Dubai!

Dubai

Förenade Arabemiraterna och Dubai ligger bara 6 timmars med flyg från Sverige och bjuder på fantastisk storstad, massor och kultur och läckra stränder. Detta är en perfekt destination för barnfamiljer, par och äventyrare. Antingen gör man ett stopp här på sin väg vidare ut i världen till Afrika, Asien eller Oceanien. Eller så stannar man här och upplever alla de kontraster denna spännande plats bjuder på. Man kan ta en långweekend eller ett par veckor - här finns något för alla och du får garanterat ett kul reseäventyr!
Läs mera

Filippinerna

Filippinerna består av mer än 7000 öar med brusande floder, vackra kalkstensklippor, smaragdgröna risterrasser, orörd djungel och stora sandstränder. Med den överdådiga övärlden följer ett underbart undervattensliv.
Läs mera

Hong Kong

Hong Kong bjuder på en fantastisk blandning av Österns alla färger och fängslande mystik och är samtidigt en supermodern storstad. Många stannar till i Hong Kong på sin resa till Oceanien eller avslutar sin Kinaresa här.
Läs mera

Indien

Indien är kaotiskt, äventyrligt, oöverskådligt och närvarande - rena bombardemanget av sinnesintryck. In och ut i ett oändligt vimmel flödar män i turbaner, kvinnor i färgprunkande saris, frenetiskt tutande bilar, gröna autorickshas, gistna cykeltaxis, åsnor, kameler och heliga kor.
Läs mera
Bromo, Indonesien

Indonesien och Bali

Indonesien passar perfekt in på beskrivningen av drömmen om ett tropiskt och äventyrligt paradis. Här hittar du klarblått hav, kritvita stränder, djup regnskog, exotisk mat och öppna, färgstarka personer som har nära till ett leende. Indonesien är, förutom världens största skärgård, en nation med ett stort antal härliga och spännande kulturer.
Läs mera

Kina

Begreppet "Mittens rike" har gång på gång fått ny mening. Från kejserligt imperium till den kommunistisk folkrepublik till kapitalistisk supermakt – du kan uppleva denna utveckling i världens folkrikaste stat på nära håll, för Kina erbjuder allt från gamla kulturskatter över natursköna vandringar och pandor till det pulserande stadslivet och massor av shopping.
Läs mera

Laos

Laos är ett lugnt och avslappnat land vars tempo följer solens gång. Landets långa isolerade status har hjälpt till att hålla kulturen både intakt och unik. Naturen är helt fantastisk och det bästa sättet att uppleva både kultur och natur på är att prova några av Laos utmärkta kajak- eller trekkingturer.
Läs mera
Marknad i Malaysia

Malaysia

Malaysia täcker en relativt liten yta, men lockar ändå med massor av olika upplevelser och vackra landskap. Här finns allt från djupa regnskogar, vackra tropiska stränder och rikt djurliv till ett livligt stadsliv i Kuala Lumpur.
Läs mera
En av Maldivernas vackra öar

Maldiverne

Maldiverna är en grupp vackra atoller i Indiska oceanen. Här ligger över 1000 små, platta korallöar som till större delen är obebodda. Maldiverna bjuder på en utpräglad solsemester i en paradismiljö med kritvita sandstränder och turkost vatten, men passar också perfekt för vattenaktiviteter, som dykning.
Läs mera

Myanmar (Burma)

Myanmar/Burma är en skattkammare av stora naturupplevelser och vackra kulturella sevärdheter som bara väntar på att trädas in i. Rudyard Kipling skrev för över hundra år sedan orden ”It is quite unlike any place you know about” och orden är kanske mer sanna nu än någonsin – upptäck detta vidunderliga land!
Läs mera
Nepal

Nepal

Nepal pryds av mäktiga Himalaya som sträcker sina snöklädda tinnar mot himlen. Landets storslagna natur ger också trekking, vandring och rafting i världslass blandat med enastående möjligheter till djungelsafari i nationalparkerna.
Läs mera
Singapore

Singapore

Vi på Winberg Travel är specialister på att skräddarsy resor till Singapore. Vi kan hjälpa till med utflykter, hotell, transfers och tips. I Singapore finns det fler kreditkort, snabba cash och välstrukna Armaniskjortor än i vilken europeisk storstad som helst. Här ligger Issey Miyaki, Yves Saint Laurent och Hugo Boss affärerna sida vid sida insvepta i lyx och luftkonditionering.
Läs mera
Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka är en grönskande tropisk ö med väldoftande teplantager och vita sandstränder. Du kan bland annat utmana ditt sinne med meditation och din kropp med dykning och cykling på mountainbike.
Läs mera
Longtail boat, Thailand

Thailand

Thailand är vidsträckt och erbjuder de vackraste stränderna, spännande kulturella upplevelser och ett oförglömligt och beroendeframkallande kök. Oavsett om du vill dyka efter exotiska fiskar och färgglada koraller, vandra i den tropiska djungeln eller ha enastående upplevelser till sjöss är Thailand ett land som smyger sig på resenärer i alla åldrar.
Läs mera
Vietnam

Vietnam

Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. Vackra berg, gröna risfält, ett välkomnande folk och en mängd skotrar utgör grunden för en händelserik resa i Vietnams spännande kultur, natur och historia.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: