Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Spanien. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 6 upplevelser

Kanarieöarna med segelbåt

Vågskvalp, frisk havsluft, öppna vidder och en värld som ligger för dina fötter. Följ med på ett seglaräventyr som tar dig till tre av öarna i den kanariska ögruppen, när du ska upptäcka Teneriffa, La Gomera och La Palma både på land och till sjöss. Ät middagarna under stjärnorna till ljudet av vågorna och håll utkik efter delfiner på horisonten.
Läs mer
9 dagar
APRIL - OKTOBER
från 17 450:-

Camino del Norte på cykel

Skapa minnen för livet på denna resa där du färdas längs med Camino del Norte på cykel. Den här delen av Caminon bjuder på betagande kuststräckor, öde sandstränder, rå natur, stämningsfulla byar och väldoftande skogar. Tillryggalägg 323 km och pusta sen ut framför katedralen i Santiago de Compostela när du har nått ditt mål.
Läs mer
10 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 450:-

Tregenerationsresa – egen villa i Spanien

Ta med hela familjen till Spanien och bo i egen villa med pool och hyrbilar. Spanien och Costa Blanca bjuder på strand, avkoppling, familjetid och upplevelser för alla åldrar. Se fram emot ett oförglömligt familjeäventyr.
Läs mer
7 dagar
APRIL - OKTOBER
från 6 950:-
Vandring till Finisterre

Vandring till Santiago de Compostela & Finisterre

Ditt äventyr på Camino de Santiago går från Sarria till Muxia och är delar av den klassiska Camino Francés men med det lilla extra. Du vandrar på stigar och vägar, genom skogar och små byar fram till katedralen i Santiago de Compostela. Härifrån fortsätter du till "världens ände" Cabo Finisterre och fiskebyn Muxia.
Läs mer
12 dagar
från 19 450:-
Road trip & äventyr i Spanien

Road trip & äventyr i Spanien

Om du älskar att uppleva nya platser i full fart är denna skräddarsydda resa för dig! Rulla ner fönstret på din hyrbil och njut av Spaniens landskap från San Sebastian till Barcelona. Längs vägen får du bättre lära känna Spanien och fysiskt utmana dig själv med häftiga aktiviteter som surfing i San Sebastian och rappellering, vandring och forsränning vid Espot.
Läs mer
11 dagar
APRIL - OKTOBER
från 17 450:-
Med buss genom Spanien

Med tåg genom Spanien

Få en annorlunda reseupplevelse när du reser med tåg runt i norra Spanien. Du reser till Spaniens två största städer Madrid och Barcelona, den kända vin- och tapasstaden Logroño, surf och kulturstaden San Sebastián i Baskien för att sedan avsluta resan med avslappning, sightseeing och äventyr på soliga Mallorca.
Läs mer
15 dagar
APRIL - OKTOBER
från 11 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF