Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Spanien. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 10 upplevelser

Camino Frances på cykel

Skapa minnen för livet på denna resa där du tar dig an Camino Francés på cykel. Du kan se fram emot pilgrimstämning, charmiga byar, berg och doftande skogar. Tillryggalägg 20 mil och andas ut framför katedralen i Santiago de Compostela.
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 22 450:-

Caminovandring på den portugisiska kustvägen

Utforska den betagande, portugisiska kusten och de små, mysiga kuststäderna på denna vandring från Portugals charmiga hamnstad Porto till den historiska staden Baiona i Spanien. En pilgrimsvandring där du kan njuta av den nordportugisiska och nordspanska kulturen och samtidigt få en paus från den hektiska vardagen, där det finns tid för reflektion, möte med andra pilgrimsresenärer och att vara ett med naturen.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-

Surfing på Fuerteventura

Letar du efter en resa där du kan surfa, träffa nya vänner och njuta av solens värme? Då hälsar vår surfresa till Fuerteventura dig varmt välkommen!
Läs mer
8 dagar
ÅRET RUNT
från 10 450:-

Avslappnad och bekväm bilsemester med familjen i Andalusien

Är ni lockade av en kör själv-semester, där friheten med egen bil kombineras med övernattningar på bekväma hotell och utvalda utflykter? Då är den här familjeresan något för er! Upplev fantastiska vyer i enastående natur, fördjupa er i historia och kultur och njut av underbara, spanska stränder. Andalusien erbjuder allt detta och mycket mer.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 17 950:-
från 13 450:-

På bilresa genom Spanien och Portugal

Upplev det äkta Spanien och charmiga Portugal på denna roadtrip på egen hand – som bjuder på nya och gamla huvudstäder, autentiska regioner, historiska städer och dramatiska landskap späckade med vinrankor. Se fram emot gyllene städer, portvin och brusande floder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-

Kanarieöarna med segelbåt

Vågskvalp, frisk havsluft, öppna vidder och en värld som ligger för dina fötter. Följ med på ett seglaräventyr som tar dig till tre av öarna i den kanariska ögruppen, när du ska upptäcka Teneriffa, La Gomera och La Palma både på land och till sjöss. Ät middagarna under stjärnorna till ljudet av vågorna och håll utkik efter delfiner på horisonten.
Läs mer
9 dagar
APRIL - OKTOBER
från 16 450:-

Tregenerationsresa – egen villa i Spanien

Ta med hela familjen till Spanien och bo i egen villa med pool och hyrbilar. Spanien och Costa Blanca bjuder på strand, avkoppling, familjetid och upplevelser för alla åldrar. Se fram emot ett oförglömligt familjeäventyr.
Läs mer
7 dagar
APRIL - OKTOBER
från 7 450:-
Vandring till Finisterre

Vandring till Santiago de Compostela & Finisterre

Ditt äventyr på Camino de Santiago går från Sarria till Muxia och är delar av den klassiska Camino Francés men med det lilla extra. Du vandrar på stigar och vägar, genom skogar och små byar fram till katedralen i Santiago de Compostela. Härifrån fortsätter du till "världens ände" Cabo Finisterre och fiskebyn Muxia.
Läs mer
12 dagar
från 19 450:-
Road trip & äventyr i Spanien

Aktivt kör själv-äventyr i Spanien

Om du älskar att uppleva nya platser i full fart är denna skräddarsydda resa för dig! Rulla ner fönstret på din hyrbil och njut av Spaniens landskap från San Sebastian till Barcelona. Längs vägen får du lära känna Spanien bättre och fysiskt utmana dig själv med häftiga aktiviteter som surfing i San Sebastian och rappellering, vandring och forsränning vid Espot.
Läs mer
11 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Med buss genom Spanien

Med tåg genom Spanien

Få en annorlunda reseupplevelse när du reser med tåg runt i norra Spanien. Du reser till Spaniens två största städer Madrid och Barcelona, den kända vin- och tapasstaden Logroño, surf och kulturstaden San Sebastián i Baskien för att sedan avsluta resan med avslappning, sightseeing och äventyr på soliga Mallorca.
Läs mer
15 dagar
APRIL - OKTOBER
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: