Att vandra och trekka i Spanien är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Spanien. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Spanien har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Caminovandring på den portugisiska kustvägen

Utforska den betagande, portugisiska kusten och de små, mysiga kuststäderna på denna vandring från Portugals charmiga hamnstad Porto till den historiska staden Baiona i Spanien. En pilgrimsvandring där du kan njuta av den nordportugisiska och nordspanska kulturen och samtidigt få en paus från den hektiska vardagen, där det finns tid för reflektion, möte med andra pilgrimsresenärer och att vara ett med naturen.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-
Vandring till Finisterre

Vandring till Santiago de Compostela & Finisterre

Ditt äventyr på Camino de Santiago går från Sarria till Muxia och är delar av den klassiska Camino Francés men med det lilla extra. Du vandrar på stigar och vägar, genom skogar och små byar fram till katedralen i Santiago de Compostela. Härifrån fortsätter du till "världens ände" Cabo Finisterre och fiskebyn Muxia.
Läs mer
12 dagar
från 19 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: