Tillsammans med vår samarbetspartner i Spanien kan vi göra ett fullmatat program för en skolresa till Spanien och säkra att det professionella innehållet i resan blir perfekt. Förutom flygbiljetter kan vi hjälpa till med besök på olika företag, skolor och museer. Vi hjälper er med hela resan - från början till slut!

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Spanien - Madrid

Madrid är solsken, tapasbarer med andalusiskt kakel på väggarna, vespor, fina vinbarer, smala medeltida gator och liv från morgon till kväll.
Läs mer
5 dagar
från 3 450,-

Spanien - Barcelona

Barcelona bjuder på vackra byggnader, mysiga uteplatser, god mat i sällskap med gott vin samt ett behagligt och soligt klimat.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Spanien - Málaga

Picassos födelsestad och Costa del Sols huvudstad. Stadens historiska centrum har en uppsjö av arkeologiska sevärdheter, kyrkor, palats och museer. Temperaturen är behaglig året runt och staden är även en bra utgångspunkt för besök i omkringliggande städer.
Läs mer
5 dagar
från 4 450,-

Spanien - Sevilla

Sevilla har en av Europas största historiska stadskärnor och är späckad med sevärdheter och ett rikt arabiskt kulturarv. Staden har gynnats av sitt förflutna som en blomstrande handelshamn med trafik till Syd- och Mellanamerika. Alla gator och torg i Sevillas historiska centrum sjuder av liv och rörelse och Sevilla är nog något av det mest spanska man kan tänka sig.
Läs mer
5 dagar
från 4 950,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: