Nedan kan du se några spännande resor till Dubai och Förenade Arabemiraterna som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Dubai och Förenade Arabemiraterna.

Visa 5 upplevelser

Familjeresa Dubai

Lyxig familjeresa till Dubai

Åk med familjen på en skön och avkopplande resa till Dubai. Här väntar läckra stränder, lyxiga hotell och massor av fantastiska upplevelser. Allt bara 6 timmars flyg från Sverige! Här finns både sol, sand och strand med den brusande världsmetropolens skyskrapor som kontrast. Besök Legoland Dubai, Ferrari World, badäventyret vid Hotel Atlantis eller någon av de många nöjesfälten. Glöm inte heller souker med guld & kryddor, en båttur på floden eller en tur upp i världens högsta byggnad.
Läs mer
8 dagar
NOVEMBER - MARS
från 13 950:-
från 12 950:-
Res på egen hand i Dubai

Res på egen hand i Dubai

Få en bra start på resan till Dubai. Vi bokar flyg och de första två övernattningarna och du kan sedan luffa iväg på egna äventyr eller boka resten av resan med oss
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - MARS
från 5 950:-
Upplevelser och avkoppling i Emiraterna

Upplevelser och avkoppling i Emiraterna

En resa till Dubai kan vara så mycket mer än lyxhotell, stora bilar och skyskrapor. På denna upplevelseresa i Emiraterna ser du mer än den stora, moderna metropolen och får uppleva spännande natur och kultur.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - MARS
från 16 950:-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackeräventyr i Asien

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar och Dubai. Detta är alla backpackers drömrutt där du upplever allt från paradisöar till vilda djur och det gästvänliga naturfolket. Surfa, vandra och snorkla är en av många aktiviteter som väntar på detta äventyr i Asien.
Läs mer
3-6 månader
från 19 950:-
Surfing, Australien

Klassiska backpackerresan

Australien, Nya Zeeland, Thailand och Dubai. Denna backpackerresa bjuder på fantastiska storstäder, främmande kulturer, massor av äventyr, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.
Läs mer
2-12 månader
från 21 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: