Nedan kan du se några spännande resor till Kenya som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Kenya.

Visa 13 upplevelser

Familjesafari med tåg och strand

Familjesafari med tåg och strand

Följ med på en äventyrlig och budgetvänlig familjesafari i Kenya - upplev Masai Mara och Lake Nakuru nationalparker, som båda har ett exceptionellt rikt vilda djur och fågelliv. Härifrån tar du ett tåg till Indiska oceanen, där resan avslutas med en exotisk strandsemester vid Diani Beach.
Läs mer
14 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 36 450:-
från 23 950:-
Safari vid Kilimanjaro och sand mellan tårna

Safari vid Kilimanjaro och sand mellan tårna

Upptäck djurliv och elefanter i Amboseli, vackert beläget vid foten av Kilimanjaro, och utforska den naturrika Tsavo West National Park. Efter safariäventyret reser du med tåg från Tsavo till Mombasa och sedan med bil till Diani Beach. Här väntar en av Kenyas bästa stränder och en underbar badsemester i exotiska omgivningar.
Läs mer
13 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 40 950:-
Lyxig tältsafari och Zanzibar

Lyxig tältsafari och Zanzibar

Kombinera en lyxig tältsafari i berömda Masai Mara nationalpark i Kenya med en helt ljuvlig avkoppling på Zanzibar i Tanzania
Läs mer
15 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 52 450:-
Den ultimata safarin i Kenya

Den ultimata safarin

Upplev nationalparkerna Masai Mara, Lake Nakuru, Aberdarebergen och den unika Ol Pejeta Conservancy, där det finns gott om möjligheter att uppleva en mängd olika djurarter.
Läs mer
14 dagar
från 60 950:-
Tre generationersresa - safari &  strandliv

Tre generationersresa - safari & strandliv

Denna tre-generationers rundresa kombinerar en familjevänlig budgetsafari i Masai Mara viltreservat med strandsemester i egen villa vid Diani Beach. På safarin upplever ni det bästa av Kenyas unika djurliv och därefter kommer den Indiska oceanen att sätta tonen för en exotisk strandsemester vid Kenyas bästa strand.
Läs mer
17 dagar
från 39 450:-
från 29 950:-
Backpackersafari i Kenya

Backpackersafari med massajer & Zanzibar

Östafrika - Kombinera en aktiv och djurrik budgetsafari i Kenya med Zanzibars stränder. På resan cyklar du genom Hell’s Gate National Park, vandrar på Mount Longonots krater och bor i campingtält i en lokal massajby.
Läs mer
20 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 53 950:-
Det bästa av Kenya och Tanzania

Det bästa av Kenya och Tanzania

Få de mest oförglömliga upplevelser av Tanzanias och Kenyas bästa nationalparker och klättra på Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.
Läs mer
21 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 65 950:-
Trekking på Mount Kenya och Karen Blixen

Trekking på Mount Kenya

Att trekka upp till toppen av Mount Kenya är en afrikansk upplevelse minst sagt utöver det vanliga. Vägen från det tropiska låglandet till en snötäckt bergstopp är i sanning en lika varierad som storslagen tripp.
Läs mer
11 dagar
JANUARI - FEBRUARI, JUNI - OKTOBER
från 40 950:-
Safari och Mount Longonot

Safari och Mount Longonot

Se fram emot en vandring på Mt. Longonot med safariupplevelser i Lake Navasha, Lake Nakuru, Crater Lake och Kenyas berömda Masai Mara National Park. Längs vägen spenderar du natten i tält i en lokal massajby i Masai Mara Conservancy. Safarin tar dig till Hells Gate National Park, där du på mountainbike cyklar förbi parkens djur och branta klippor.
Läs mer
14 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 44 950:-
Res i Kenya på egen hand

Res i Kenya på egen hand

Res på egen hand i Kenya. Starta din resa i Nairobi, gör utflykter till de olika nationalparkerna och njut av djurliv och den spännande kulturen i landet, trekka upp till toppen av Mount Kenya och njut av sol, sand och strand utanför Mombasa.
Läs mer
Upp till 30 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 9 450:-

Bröllopsresa till Kenya och Seychellerna

En kombination av tält på savannen och safari i en av Afrikas bästa nationalparker - Masai Mara – som avslutas med paradissemester på några av världens vackraste stränder. För oss är detta den perfekta bröllopsresan! Vi har skräddarsytt er bröllopsresa till Kenya och Seychellerna, för den bästa mixen av upplevelser och lyx.
Läs mer
16 dagar
JUNI - OKTOBER
från 62 950:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Best of Africa

Sydafrika, Uganda, Kenya och Tanzania. Upptäck Afrikas vilda djur, hjälp andra genom volontärarbete, dyk med vita hajar, lär dig att surfa, bestig Kilimanjaro, njut av de vackra stränderna på Zanzibar, möt de stora bergsgorillorna ansikte mot ansikte och se om du kan hoppa högre än en massaj.
Läs mer
2-5 månader
från 14 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: