Nedan kan du se några spännande resor till Argentina som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Argentina.

Visa 11 upplevelser

Det bästa av Argentina

Det bästa av Argentina

Argentina är världens åttonde största land och erbjuder en enorm mängd olika natur- och kulturella upplevelser. Det här reseförslaget innehåller några av de bästa och mest varierade naturupplevelserna som landet har att erbjuda. Vandring i Patagonien, cykeltur i Buenos Aires, utsikt över Perito Morenoglaciären och Iguassufallens imponerande urkraft.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - MARS
från 33 950:-
Vandring, kajaker och road trip i Argentina

Vandring, kajaker och road trip i Argentina

Det här är den ultimata resan genom Argentinas unika och varierande natur. Vandra på Perito Morenoglaciären och i Patagonien vid Fitzroy. Paddla kajak vid Bariloche och avsluta med en road trip till Salta, Purmamarca och Salinas Grandes. Utöver det väntar dig storstad med cykeltur i Buenos Aires och buss längs den berömda Ruta 40.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - MARS
från 49 950:-
På äventyr i Brasilien och Argentina

På äventyr i Brasilien och Argentina

Sambarytmer i Rio de Janeiro. Fantastiska naturkrafter i Foz de Iguazú. Se Sydamerikas vilda djur på Yacutinga Lodge. Tango och stilig kolonialarkitektur i Buenos Aires - Pampas med gauchos och kött i världsklass.
Läs mer
17 dagar
NOVMEBER - MARS
från 42 450:-
Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Upptäck läckra Buenos Aires, naturens krafter i Iguazú, charmiga Parati, paradisön Ilha Grande och livliga Rio de Janeiro på en och samma resa.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - MARS
från 28 450:-
Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Backpacking i Argentina

Backpacking i Argentina

Upplev hela Argentina! Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha resan bokad. Flyg, övernattningar och buss är förbokat och klart!
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - MARS
från 37 950:-
Backpacking och språkskola i Sydamerika

Backpacking och språkskola i Sydamerika

Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg men veckas språkskola i Buenos Aires innan du fortsätter ut på ett äventyr runt i Sydamerika som avslutas i Lima.
Läs mer
1-6 månader.
ÅRET OM
från 17 950:-
Res på egen hand i Argentina

Res på egen hand i Argentina

Res runt i Sydamerika i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätter på hostel i Buenos Aires förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - MARS
från 13 950:-

Påskön, Chile och Argentina

Upptäck världens mest isolerade ö, Påskön, utforska Santiago på cykel, kör genom Anderna, smaka på Mendozas vingårdar och utforska charmiga Buenos Aires på detta äventyrliga reseförslag.
Läs mer
16 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 44 450:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru och Ecuador. Följ med på en karneval, dansa tango, utforska regnskogen, se vilda djur, upplev atmosfären på de lokala marknaderna och njut av utsikten från snöklädda vulkaner.
Läs mer
3-6 månader
från 11 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: