15 dagar
Inklusive flyg och bagage
29 950:-
11 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Denna resa tar dig till tre av Hawaiis vackraste och mest intressanta öar. Du kommer att ha egen bil på öarna Big Island och Kauai, så att du är fri att köra runt till olika sevärdheter, stränder och städer. På Oahu hittar du ett bra nätverk av lokala bussar, som enkelt och billigt tar dig till öns många sevärdheter.
Du börjar din resa på Big Island, där du kan snorkla eller dyka med mantarockor, vandra i Hawaii Volcanoes nationalpark och se havssköldpaddor på den mörka sanden vid Punalauu Beach. Nästa ö är Oahu, där du kan njuta av stranden vid Waikiki Beach, åka på valskådning, uppleva historiska Pearl Harbor och snorkla med havssköldpaddor eller surfa på norra delen av ön. Det sista stoppet är det tropiska paradiset Kauai. Här väntar dig vackra stränder på sydkusten, bra vandringsleder i Waimea Canyon och kajakturer i Hanalei Bay.

Det finns möjlighet att förlänga resan, lägga till andra öar, som Maui, eller besöka bland annat Los Angeles, San Francisco eller New York.

Drömmer du om att kombinera Hawaii med USA:s fastland ska du ta en titt på vår stora rundresa i USA.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till Big Island
Avresa från Sverige till Kona med ankomst samma dag. Efter ankomsten till flygplatsen hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell. Sedan har du fyra dagar på egen hand på Big Island. Du kan bland annat roa dig med att snorkla eller dyka med mantarockor, vandra eller cykla bland lavastenar i nationalparken Hawaii Volcanoes, se stjärnhimlen från observatoriet Mauna Kea eller se havssköldpaddor på Punaluu Beach.
Dag 2–3: Äventyr på Big Island
Res på egen hand på Big Island. Här får man inte missa Volcanoes national Park med fantasieggande lavafält, rykande sulfurfält, glödhet lava och dramatisk natur. En road trip på Saddle Road tar dig till västra delen av ön med kristallklart vatten, stränder och Hawaiis alla sköldpaddor som kryper upp på stränderna på eftermiddagen för en tupplur i solen. Ett kvällsbesök vid Mauna Keas observatorium är en säregen upplevelse. Här på ön finns 11 olika klimatzoner och mängder av naturupplevelser.
Dag 4: Big Island till Oahu
Du flyger från Big Island till Oahu. När du kommer till Oahu åker du direkt till hotellet. De närmaste sex dagarna kan du göra vad du vill Oahu.
Dag 5–8: Äventyr på Oahu
Res på egen hand på Oahu. Du kan bland annat koppla av på Waikiki Beach - kanske ta en surflektion. Boka en utflykt till historiska Pearl Harbor, spana efter vilda delfiner och knölvalar samt snorkla med havssköldpaddor. Du kan hyra bil för en dag och köra varvet runt, se de stora surfvågorna i norr - äta räkort vid någon av de många "food trucks i närheten. Ta en promenad i det japanska templet Byado O:s vackra trädgård och besöka berömda Tunnels Beach. Du tar dig runt på ön via lokala bussar eller hyr en bil. Passa även på att göra en vadnring i Honolulus historiska kvarter bland kyrkor och regeringsbyggnader - avsluta med lunch eller middag i Chinatown!
Dag 9: Oahu till Kauai
Du flyger från Oahu till Kauai. Efter ankomsten till Kauai hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell. De närmaste fem dagarna kan du göra vad du vill Kauai.
Dag 10–12: Äventyr på Kauai
Res på egen hand på Kauai. Passa bland annat på att njuta på de vackra stränderna på sydkusten, vandra i Waimea Canyon, åka linbana i regnskogen, flyga helikopter ovanför Nā Pali Coast samt paddla kajak i Hanalei Bay. Runtom ön finns Farmers Markets olika dagar i veckan med mat, hemlagade efterrätter och lokalt hantverk.
Dag 13: Avresa från Kauai
Efter 13 dagars resa i Hawaii går resan hemåt. Tiden beror på när ditt flyg avgår. Det är möjligt att lägga till besök i en av USA:s spännande storstäder.
Dag 15: Ankomst till Skandinavien
Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden beror på flygbolaget.

Övernattningar

Tolv nätter på hotell/resort

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Äventyrslust

I priset ingår

 • Flyg Skandianvien–Kona / Kona–Honolulu / Honolulu–Lihue / Lihue–Skandinavien
 • 5 dagars biluthyrning på Big Island inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
 • 4 dagars biluthyrning på Kauai inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
 • 12 nätter i dubbelrum på 3-stjärniga hotell och resorter

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: