Sök
Sök
Na Palis vackra kust
Hawaii Volcanoes National Park - kom nära den flytande lavan
Snorkla bland sköldpaddor
Hawaii är en destination för alla
Passa på att ta en surflektion
På Hawaii hittar man många exempel på polynesisk kultur
Havssköldpadda på den mörka sanden vid Punaluu Beach
Hanauma Bay på Oahu
Vandra till Wailua Falls på Kauai
Waikiki Beach på Oahu
Tunnels Beach på Kauai
Solnedgång på Kauai
Pearl Habor
Upplev stjärnhimlen vid Mauna Kea Observatory
Utmed hawaiis kust kan man se vilda delfiner
Lev surfarliv på Hawaii
Valsäsong från november till maj - Oahu

Öluff på magiska Hawaii

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 11 495:-

Reslängd: 15 dagar

På denna resa får du uppleva det bästa Hawaii har att erbjuda i din egen takt. Vi har sett till att ramarna är på plats med boende, hyrbil, flyg, m.m. Vackra stränder, korallrev, kultur och vulkaner väntar på dig.

Denna resa tar dig till tre av Hawaiis vackraste och mest intressanta öar. Du kommer att ha egen bil på öarna Big Island och Kauai, så att du är fri att köra runt till olika sevärdheter, stränder och städer. På Oahu hittar du ett bra nätverk av lokala bussar, som enkelt och billigt tar dig till öns många sevärdheter.
Du börjar din resa på Big Island, där du kan snorkla eller dyka med mantarockor, vandra i Hawaii Volcanoes nationalpark och se havssköldpaddor på den mörka sanden vid Punalauu Beach. Nästa ö är Oahu, där du kan njuta av stranden vid Waikiki Beach, åka på valskådning, uppleva historiska Pearl Harbor och snorkla med havssköldpaddor eller surfa på norra delen av ön.
Det sista stoppet är det tropiska paradiset Kauai. Här väntar dig vackra stränder på sydkusten, bra vandringsleder i Waimea Canyon och kajakturer i Hanalei Bay.

Det finns möjlighet att förlänga resan, lägga till andra öar, som Maui, eller besöka bland annat Los Angeles, San Francisco eller New York.

Drömmer du om att kombinera Hawaii med USA:s fastland ska du ta en titt på vår stora rundresa i USA.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Väder

Du kan resa när som helst på året.

Hawaii Volcanoes National Park

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till Big Island
Avresa från Sverige till Kona med ankomst samma dag. Efter ankomsten till flygplatsen hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell. Sedan har du fyra dagar på egen hand på Big Island. Du kan bland annat roa dig med att snorkla eller dyka med mantarockor, vandra eller cykla bland lavastenar i nationalparken Hawaii Volcanoes, se stjärnhimlen från observatoriet Mauna Kea eller se havssköldpaddor på Punaluu Beach.

Dag 2–3: Äventyr på Big Island
Res på egen hand på Big Island. Här får man inte missa Volcanoes national Park med fantasieggande lavafält, rykande sulfurfält, glödhet lava och dramatisk natur. En road trip på Saddle Road tar dig till västra delen av ön med kristallklart vatten, stränder och Hawaiis alla sköldpaddor som kryper upp på stränderna på eftermiddagen för en tupplur i solen. Ett kvällsbesök vid Mauna Keas observatorium är en säregen upplevelse. Här på ön finns 11 olika klimatzoner och mängder av naturupplevelser.

Dag 4: Big Island till Oahu
Du flyger från Big Island till Oahu. När du kommer till Oahu åker du direkt till hotellet. De närmaste sex dagarna kan du göra vad du vill Oahu.

Dag 5–8: Äventyr på Oahu
Res på egen hand på Oahu. Du kan bland annat koppla av på Waikiki Beach - kanske ta en surflektion. Boka en utflykt till historiska Pearl Harbor, spana efter vilda delfiner och knölvalar samt snorkla med havssköldpaddor. Du kan hyra bil för en dag och köra varvet runt, se de stora surfvågorna i norr - äta räkort vid någon av de många "food trucks i närheten. Ta en promenad i det japanska templet Byado O:s vackra trädgård och besöka berömda Tunnels Beach. Du tar dig runt på ön via lokala bussar eller hyr en bil. Passa även på att göra en vadnring i Honolulus historiska kvarter bland kyrkor och regeringsbyggnader - avsluta med lunch eller middag i Chinatown!

Dag 9: Oahu till Kauai
Du flyger från Oahu till Kauai. Efter ankomsten till Kauai hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell. De närmaste fem dagarna kan du göra vad du vill Kauai.

Dag 10–12: Äventyr på Kauai
Res på egen hand på Kauai. Passa bland annat på att njuta på de vackra stränderna på sydkusten, vandra i Waimea Canyon, åka linbana i regnskogen, flyga helikopter ovanför Nā Pali Coast samt paddla kajak i Hanalei Bay. Runtom ön finns Farmers Markets olika dagar i veckan med mat, hemlagade efterrätter och lokalt hantverk.

Dag 13: Avresa från Kauai
Efter 13 dagars resa i Hawaii går resan hemåt. Tiden beror på när ditt flyg avgår. Det är möjligt att lägga till besök i en av USA:s spännande storstäder.

Dag 15: Ankomst till Sverige
Ankomst till Sverige. Ankomsttiden till Sverige beror på flygbolaget.

Övernattningar:
12 nätter på 3-stjärnigt hotell och resorter

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Alla hotellnätter bokas i förväg. Det kan förekomma ändringar i hotellbokningarna, men standarden kommer att förbli densamma.

Du kör i din egen hyrbil, som bokas i förväg (ingår i priset). Bilen hämtas och lämnas på flygplatsen.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 11 495:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Sverige–Kona / Kona–Honolulu / Honolulu–Lihue / Lihue–Sverige
  • 5 dagars biluthyrning på Big Island inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
  • 4 dagars biluthyrning på Kauai inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
  • 12 nätter i dubbelrum på 3-stjärniga hotell och resorter

I priset ingår inte

  • Måltider
  • Drycker
  • Personliga försäkringar
  • Dricks
  • Parkeringsavgifter
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: