Här nedan har våra reseexperter satt ihop flera spännande resor till Sydkorea. På så sätt kan du lätt få en överblick över vad du kan uppleva i landet.

Reseförslagen är bara som inspiration, och du kan antingen välja att boka ett reseförslag precis som det är, eller använda dem som utgångspunkt till din egen resa runt i Sydkorea.

Visa 5 upplevelser

Det bästa av Sydkorea

Upplev det bästa av Sydkorea – Seoul, Sokcho, Seoraksan National Park, Hahoe Village, Gyeongju, Busan med avslutning på Jeju. Under resan övernattar du på Hanok som är Sydkoreas traditionella trähus, minbak – ett slags lokalt B&B – samt mysiga gästhus.
Läs mer
18 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 35 950:-

Res på egen hand i Sydkorea

Få en bra start på resan till Sydkorea. Vi bokat flygbiljett samt de två första övernattningarna i Seoul, innan du själv beger dig ut på äventyr.
Läs mer
Upp till 90 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 14 450:-

Backpacking i Sydkorea

Packa ryggsäcken och åk på upptäcktsfärd i Sydkorea. Vi har bokat övernattningar och lokal transport runt till de häftigaste backpackerdestinationerna i Sydkorea.
Läs mer
13 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 23 450:-

Familjeresa i Sydkorea

Ta med hela familjen på äventyr i Sydkorea. I Seoul väntar en stadsrundtur, matlagningskurs, K-pop dansundervisning och vandring i Bukhansan nationalpark. I Gyeongju kan ni hyra cyklar och uppleva de många vackra templen. Härefter väntar storstaden Busan och vulkanön Jeju Island på er.
Läs mer
16 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 33 450:-
från 31 450:-
Äventyr Sydkorea & Japan

På äventyr i Sydkorea & Japan

Denna rundresa kombinerar det bästa av Sydkorea och Japan. Upplev moderna städer, uråldriga traditioner, fantastiska landskap och vackra tempel.
Läs mer
19 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 38 950:-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: