Nedanför har vi på Winberg Travel satt samman några spännande resor till Färöarna. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 4 upplevelser

Vandring på Färöarna

Trekkingäventyr på Färöarna

Ta på vandringsskorna och ta några djupa andetag av den uppfriskande Atlantvinden när du nu ska uppleva Färöarna på det absolut bästa sättet – steg för steg.
Läs mer
8 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 29 450:-
Med familjen på Färöarna

Med familjen på Färöarna

Massor med barnvänliga upplevelser väntar bland Färöarnas friska luft och grönskande natur. Här är det enkelt att anpassa resan till barnfamiljernas behov av flexibilitet. Massor med kul utflykter som enkelt kan upplevas i barnhöjd.
Läs mer
8 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 16 450:-
från 10 950:-
Färöarnas höjdpunkter

Färöarnas höjdpunkter

På Färöarna hittar man allt från unika naturupplevelser, ett rikt djurliv och en spännande kultur med jordnära människor som inte låter det moderna samhället vare sig springa förbi eller ifrån.
Läs mer
11 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 35 950:-
Res på egen hand på Färöarna

Res på egen hand på Färöarna

Upptäck Färöarna på egen hand i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätters boendebokat och klart.
Läs mer
Upp till 30 dagar*
MAJ - AUGUSTI
från 6 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: