Nedanför har vi på Winberg Travel satt samman några spännande resor till Kroatien som ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 7 upplevelser

Ö-luff i Kroatien

Ö-luff i Dalmatiens skärgård

Följ med på en härlig båttur mellan mellan Dubrovnik och Split med besök på de underbara dalmatiska öarna Sipan, Korčula, Brač och Hvar. Du seglar med fartyget MS Dalmatia och det finns gott om möjligheter att snorkla och simma i Adriatiska havets blå vatten, utforska de historiska städerna och smaka på lokala specialiteter och viner.
Läs mer
8 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-
Det bästa av Kroatien

Det bästa av Kroatien

Upplev det bästa av Kroatien på denna kör-själv-resa med fokus på mat, vin, kultur, historia, natur och vackra stränder. Halvön Istrien bjuder på italienskinspirerad gastronomi och några av landets bästa vingårdar. Plitvice nationalpark förtrollar med vacker natur. Besök de historiska städerna Šibenik, Split och Dubrovnik. Njut till sist även av livet i den charmiga hamnstaden Cavtat.
Läs mer
11 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 14 950:-
Road trip i södra Balkan

Road trip i södra Balkan

Upplev det bästa av södra Balkan på denna minnesvärda road trip genom Kroatien, Bosnien-Hercegovina och Montenegro. Resan bjuder på historiska städer, efterlämningar från inbördeskriget i Jugoslavien, vackra nationalparker, moskéer och kloster, samt avkoppling och strandsemester vid Montenegros kust.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-

Äventyrlig yachtseglats i Kroatien & Montenegro

Följ med på ett yachtäventyr där du ska utforska Kroatiens och Montenegros vackraste stränder. Njut av det pulserande nattlivet i Budva, utforska den historiska, medeltida staden Kotor, simma och snorkla i Bigovos kristallklara vatten och upplev de imponerande Balkanlandskapen. Allt detta medan du njuter av livet till havs på en härlig yacht.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 24 450:-

Backpacking i Kroatien

Följ med på ett äventyr till en av Europas hetaste och mest prisvärda destinationer - Kroatien! Detta reseförslag kombinerar öluff med Interrail och är den perfekta rutten för backpackers som vill både uppleva Kroatiens vackra öar och samtidigt njuta av friheten att resa med tåg från södra till norra Kroatien.
Läs mer
17 dagar
MAJ - OKTOBER
från 12 450:-

Backpackerresa i camper van från Slovenien till Kroatien

Njut av friheten i din egen takt i en husbil genom fantastiska Slovenien och Kroatien. Detta 12 dagar långa reseförslag är för dig som vill resa på en begränsad budget och samtidigt njuta av friheten att ha ditt "hem" med dig när du utforskar den vackra naturen, de charmiga städerna och vackra stränderna.
Läs mer
12 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 950:-
Cykelsemester & ö-luff i Kroatien

Cykelsemester & ö-luff i Kroatien

Följ med på cykelsemester i Kroatien och se de historiska och natursköna öarna i den dalmatiska skärgården från cykelsadeln. Åk runt bland öarna med båt och din cykel ombord. Det finns massor av möjligheter att simma i det azurblå Adriatiska havet, smaka på det lokala vinet och njuta av lokala specialiteter.
Läs mer
10 dagar
MAJ - OKTOBER
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: