Efter att ha spenderat de 12 första åren på jorden i Saudiarabien och Spanien, växte ett djupt intresse för att upptäcka världen och olika kulturer fram hos Fanny. Efter avslutade gymnasiestudier var det en självklarhet att bege sig ut i världen med endast en ryggsäck som packning. Under närmare två år besöktes ett flertal länder i Sydostasien: Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja och Malaysia. Ett år spenderades i Australien, samt en månad i husbil från södra till norra Nya Zeeland. Därefter avslutades äventyret med att resa genom Argentina, Chile, Brasilien, Paraguay och Bolivia i Sydamerika. Dessutom har Fanny rest en hel del runt i Europa.

Under sina turismstudier på universitetet passade Fanny på att spenderade en termin i Kanada, där resorna även gick till Rocky Mountains och Washington State.

Fanny uppskattar lugna dagar vid stranden och att vandra och se vacker natur. Men hon kan även i hög grad beskrivas som en adrenalin-junkie som älskar att dyka, hoppa fallskärm, cykla och klättra.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: