Vi på Winberg Travel längtar ständigt efter nya äventyr och upplevelser – både för att kunna lagra minnen för egen del, men också för att kunna fortsätta hjälpa våra kunder att skräddarsy sina drömresor. Här är vi många som har varit runt på både populära och obskyra platser på jorden, och allt detta vill vi berätta om för just dig på våra resekvällar. Här bjuds du in att besöka vårt centralt belägna kontor som ligger ett stenkast från Malmö Centralstation, och tillsammans med andra resenärer får du lyssna till spännande föredrag från både oss resekonsulter och våra reseledare. Alla våra resekvällar är gratis men antalet platser är begränsade, så anmäl dig gärna så tidigt som möjligt. Sätt dig bekvämt, plocka på dig lite tilltugg och ta en skål för din nästa reseupplevelse på någon av våra resekvällar!

Här presenterar vi samtliga resekvällar som är planerade den närmsta tiden. Klicka på de resekvällar du är intresserad av för att läsa mer och anmäla dig.

Finns det någon särskild destination som du vill att vi ska vara i fokus på vår nästa resekväll? Meddela oss gärna så har vi det i åtanke när vi planerar våra kommande resekvällar!

Kommande resekvällar i Malmö

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: