Sök
Sök
Afrika & Indiska Oceanen

Afrika & Indiska Oceanen

Afrika är puls och kontraster. En resa i Rovos Rails exklusiva tågvagnar med den läckraste maten och de godaste vinerna, en varm, svettig och dammig promenad i Sowetos kåkstad förbi 8115 Orlando West där Mr. Nelson Rolihlahla Mandela bodde. Eller varför inte sköna, lyxiga dagar på Mauritius vita stränder med snorkling i det kristallklara vattnet?

Det är lätt att överanvända klichéer när man skall försöka beskriva kraften, skönheten och känslan av Afrika. Men ingenstans är havet så mäktigt, öknen så torr eller rytmen så eggande som just i Afrika.

En resa till Afrika kan skräddarsys på många sätt. Sydafrika eller Tanzania med safari eller trekking. Det finns många sätt att närma sig den afrikanska kontinenten. Drömmer du om kritvita sandstränder och turkosblått vatten hjälper vi dig gärna med det också. Vad sägs om Seychellerna eller Mauritius? Vi på Winberg Travel har besökt Afrika många gånger och hjälper dig med inte bara med en bokning utan även tips och inspiration.

Kenya

Kenya är allt från äventyr till avkoppling och däremellan fantastisk safari – men det östafrikanska landet är mycket mer än man kanske förväntar sig. Här finns mysiga exotiska öar med arabisk atmosfär och vackra sandstränder, massajer med mobiltelefoner och djur i färger du inte trodde existerade.
Läs mera
Marocko, Afrika

Marocko

Mytomspunna Marocko med Atlanten i väst och Sahara i öst. Marocko är som en blandning av Europa, Afrika och Orientens mystik. Ett bergigt land med öken, gröna dalar, höga bergspass och vidsträckta sandstränder. Här hittar man några av kontinentens mest spännande städer och intressanta UNESCO:s världsarv.
Läs mera
Mauritius - juvelen i Indiska Oceanen

Mauritius

Mauritius är en sann paradisö där balansen mellan vita sandstränder, djupa blå laguner, vackra berg, hinduiska tempel, indiska marknader och spännande utflykter utgör den perfekta grunden för en avkopplande och spännande resa.
Läs mera

Namibia

Här på Winberg Travel är vi specialister på att skräddarsy resor till Namibia. Vi hjälper till med transporter, övernattningar, utflykter och skräddarsyr kör-självprogram. Namibia bjuder på ett fascinerande och omväxlande landskap – från Soussusvleis röda sanddyner till den djurrika Etosha National Park, det imponerande bergslandskapet i Damaraland och de pittoreska, historiska kvarteren i Swakopmund.
Läs mera
Mozambique

Mozambique

Hos Winberg Travel er vi specialister i at skræddersy rejser til Mozambique. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Gå ikke glip af de lokale markeder i hovedstaden Maputo, safari i Maputo Elephant Reserve og afslapning på strandene i Tofo. Ved Det Indiske Ocean er der mulighed for verdensklasse dykning, kite surfing og at svømme med hvalhajer.
Läs mera
Seychellerna

Seychellerna

Med en paradisö efter den andra är Seychellerna det närmaste man kommer en semester på en orörd tropisk ö. Här kan du i lugn och ro njuta av några av världens bästa, vackraste och mest romantiska stränder. För den aktiva resenären finns det också unika möjligheter för dykning och vattensporter.
Läs mera
Næsehorn - horn mod horn - i Sydafrika

Sydafrika

Sydafrika är ett naturskönt och spännande land, som erbjuder magnifika safariäventyr, intressant kultur och historia och inte minst dykning i världsklass. Sydafrika passar utmärkt för att kombinera en aktiv semester med avkoppling på vackra stränder.
Läs mera
To mænd i en lille fiskerbåd sejler på det isblå hav ud for Tanzania

Tanzania

I Tanzania har du möjlighet att åka ut på några av världens bästa safarier i nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Du kan ge dig ut på en utmanande vandring till toppen av Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, eller koppla av och dyka vid palmkantade sandstränder på ön Zanzibar i Indiska oceanen.
Läs mera
Chimpanse i Kibale

Uganda

Vi på Winberg Travel är specialister på att skräddarsy resor till Uganda. Vi bokar utflyter, övernattningar, trasnfers och flyg. Trots att Uganda har minst lika mycket att erbjuda som storebror Kenya, har det ännu inte blivit lika uppmärksammat som resmål. I Uganda kan man uppleva världens mäktigaste vattenfall, Murchison Falls, Afrikas högsta bergskedja, Rwenzori Mountains och - om du har tur - de sällsynta bergsgorillorna.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: