Sök
Sök
Afrika & Indiska Oceanen

Afrika & Indiska Oceanen

Afrika är puls och kontraster. En resa i Rovos Rails exklusiva tågvagnar med den läckraste maten och de godaste vinerna, en varm, svettig och dammig promenad i Sowetos kåkstad förbi 8115 Orlando West där Mr. Nelson Rolihlahla Mandela bodde. Eller varför inte sköna, lyxiga dagar på Mauritius vita stränder med snorkling i det kristallklara vattnet?

Det är lätt att överanvända klichéer när man skall försöka beskriva kraften, skönheten och känslan av Afrika. Men ingenstans är havet så mäktigt, öknen så torr eller rytmen så eggande som just i Afrika.

En resa till Afrika kan skräddarsys på många sätt. Sydafrika eller Tanzania med safari eller trekking. Det finns många sätt att närma sig den afrikanska kontinenten. Drömmer du om kritvita sandstränder och turkosblått vatten hjälper vi dig gärna med det också. Vad sägs om Seychellerna eller Mauritius? Vi på Winberg Travel har besökt Afrika många gånger och hjälper dig med inte bara med en bokning utan även tips och inspiration.

Marocko, Afrika

Marocko

Mytomspunna Marocko med Atlanten i väst och Sahara i öst. Marocko är som en blandning av Europa, Afrika och Orientens mystik. Ett bergigt land med öken, gröna dalar, höga bergspass och vidsträckta sandstränder. Här hittar man några av kontinentens mest spännande städer och intressanta UNESCO:s världsarv.
Läs mera
Mauritius - juvelen i Indiska Oceanen

Mauritius

Mauritius är en sann paradisö där balansen mellan vita sandstränder, djupa blå laguner, vackra berg, hinduiska tempel, indiska marknader och spännande utflykter utgör den perfekta grunden för en avkopplande och spännande resa.
Läs mera
Seychellerna

Seychellerna

Med en paradisö efter den andra är Seychellerna det närmaste man kommer en semester på en orörd tropisk ö. Här kan du i lugn och ro njuta av några av världens bästa, vackraste och mest romantiska stränder. För den aktiva resenären finns det också unika möjligheter för dykning och vattensporter.
Läs mera
Næsehorn - horn mod horn - i Sydafrika

Sydafrika

Sydafrika är ett naturskönt och spännande land, som erbjuder magnifika safariäventyr, intressant kultur och historia och inte minst dykning i världsklass. Sydafrika passar utmärkt för att kombinera en aktiv semester med avkoppling på vackra stränder.
Läs mera
To mænd i en lille fiskerbåd sejler på det isblå hav ud for Tanzania

Tanzania

I Tanzania har du möjlighet att åka ut på några av världens bästa safarier i nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Du kan ge dig ut på en utmanande vandring till toppen av Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, eller koppla av och dyka vid palmkantade sandstränder på ön Zanzibar i Indiska oceanen.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: