Nedan kan du se några spännande resor till Vietnam som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Vietnam.

Visa 12 upplevelser

Klassiska Vietnam

Klassiska Vietnam från norr till söder

Njut av vår klassiska skräddarsydda rundresa från Hanoi i norr till Ho Chi Minh City i söder under vilken du uppleva det bästa av Vietnams absoluta höjdpunkter.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
Familjeresa Vietnam

Familjeresa till Vietnam

Spännande och kul familjeresa speciellt för dig som har lite äldre barn. Här reser du från Hanoi i norr till den vackra tropiska ön Phu Quoc i söder och på vägen får du uppleva det absolut bästa av Vietnam.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 34 450:-
Det okända Vietnam

Det orörda Vietnam

Resan tar dig till ett område norr om Halongbukten som fortfarande är orörd, de vackra naturområdena vid Mai Chau och Pu Luong samt Vietnams stränder på ön Con Dao som ännu inte är lika välbesökta som grannön Phu Quoc. Stopp i Hanoi och Ho Chi Minh City (Saigon) är naturligtvis också planerade!
Läs mer
19 dagar
APRIL - OKTOBER
från 34 450:-
Kultur och välbefinnande i Vietnam

Kultur och välbefinnande i södra Vietnam

En resa för dig som vill uppleva det allra bästa på lite kortare tid. Spännande kultur i och omkring Ho Chi Min City (Saigon) och Mekong-deltat. Resan avslutas med ren avslappning och välbefinnande på den vackra ön Phu Quoc.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 450:-
Vandring och byar i Vietnam

Vandring, minoritetsfolk och Ha Long-bukten

Du får en unik inblick i den vietnamesiska kulturen när du vandrar förbi terrasserade risodlingar, vattenbufflar och traditionella minoritetsbyar i bergen. Njut av den vackra Ha Long-bukten och kalkstensformationer från en kajak och hjälp till att plöja ett risfält "the vietnamese way".
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 19 950:-
På äventyr i Vietnam

På äventyr i Vietnam

Längtar du efter att se Vietnams höjdpunkter såsväl som att få en inblick i den genuina vietnamesiska kulturen, långt ifrån alla andra turister.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 37 950:-
Mountainbike & minoriteter

Norra Vietnam - mountainbike & minoriteter

På två hjul runt i norra Vietnam. Du njuter av det vackra landskapet och cyklar till mysiga och charmiga byar där minoritetsbefolkningen lever på samma sätt som de gjort i många år. Resan avslutas med gott om tid på egen hand i läckra Hanoi.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 18 450:-
Vietnam med tåg

Vietnam - från norr till söder med tåg, motorcykel & buss

På den här resan upplever du det bästa av Vietnam och lite mer! Du reser runt från norr till syd med i huvudsak tåg, motorcykel och buss. Resan kombinerar vackra naturupplevelser och möten med många olika minoritetsfolk.
Läs mer
24 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 33 950:-
Vietnam på egen hand

Res på egen hand i Vietnam

Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. De många vackra bergen, gröna risfälten, ett välkomnande folk och en stor mängd skotrar på gatorna utgör grunden i en händelserik resa där du får uppleva mycket av Vietnams spännande kultur, natur och historia.
Läs mer
Upp till 12 månader
HELA ÅRET
från 12 450:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig biljett jorden runt

Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii och USA. Upplev kontrasterna i Sydostasien, dyk bland färgrika fiskar på Stora barriärrevet, surfa "som ett proffs" på Hawaii och uppleva den ultimata friheten på en roadtrip i USA.
Läs mer
3-12 månader
från 21 150:-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med barn

Nya Zeeland, Australien, Singapore, Malaysia och Vietnam. Åk med familjen runt i vackra nya Zeeland, upptäck de vilda djuren i Australien, njut av livet tillsammans på en av Malaysias tropiska öar och avsluta äventyret i fantastiska Vietnam.
Läs mer
2-6 månader
från 26 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF