3-6 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 19 950:-
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Maldiverna: 750–1200 kr
  • Sri Lanka: 450–750 kr
  • Singapore och Malaysia: 450–750 kr
  • Thailand: 450–750 kr
  • Myanmar: 450–600 kr.
  • Dubai: 600–900 kr

Missa inte: Öluff i Maldiverna på en backpacker dhoni-kryssning, surfing i Sri Lanka, trekking bland vilda djur i Malaysia, dykning i Thailand, besök de inhemska och enorma tempelkomplexen i Myanmar.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

MALDIVERNA
Maldiverna är en grupp vackra atoller i Indiska oceanen. Här finns över 1 000 små, platta korallöar som tillsammans motsvarar en yta ungefär lika stora som halva Öland. De allra flesta öar är obebodda. Ett besök i Maldiverna bjuder på en utpräglad solsemester i en paradismiljö med kritvita sandstränder och turkost vatten, Platsen passar utmärkt för alla som älskar avkoppling och vattensporter.
Läs mer om Maldiverna

SRI LANKA
Sri Lanka är en grönskande, bergig ö, täckt av doftande teodlingar, risfält och regnskog, samt vackra kritvita stränder. Det vimlar av olika djurarter - från påfåglar och elefanter till läppbjörnar och leoparder. Landets kultur och historia sträcker sig mer än 2 500 år tillbaka i tiden, men är fortfarande högst levande. Dans, musik och teater är tätt förbundna och många gamla danser och ritualer praktiseras fortfarande av levnadsglada lankeser.
Läs mer om Sri Lanka
Praktisk information om Sri Lanka

MALAYSIA OCH SINGAPORE
Malaysia har några av planetens äldsta regnskogar och är ett av två länder i världen där du kan möta vilda orangutanger. Se även när de stora havssköldpaddorna lägger ägg på stranden och njut av Singapores storstadsatmosfär.
Läs mer om Malaysia
Praktisk information om Malaysia

THAILAND
Thailand landet med många möjligheter. Här kan du vandra i bambudjungeln, forsränna på floderna, uppleva stillheten i ett buddhistiskt tempel och dyka bland färgrika fiskar och koraller.
Läs mer om Thailand
Praktisk information om Thailand

MYANMAR
Myanmar är en skattkista full av stora naturupplevelser och vackra kulturella sevärdheter som bara ligger och väntar på att öppnas. Invånarna möter dig med intresse och ett leende – för dem är turister en spännande inblick i omvärlden.

DUBAI OCH FÖRENADE ARABEMIRATEN
Gå på upptäcktsfärd på den lokala souqen (marknaden), njut av de fina badstränderna, upplev den imponerande utsikten över Dubai från toppen av Burj Khalifa, bo med beduinerna i öknen, njut av en vattenpipa med lokalbefolkningen eller shoppa i storstädernas enorma köpcentrum.

Resväg

Sverige Male Colombo Singapore Yangoon Dubai Sverige

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: